Линкин парк (Linkin Park) обяви, че се завръща на музикалната

...
Линкин парк (Linkin Park) обяви, че се завръща на музикалната
Коментари Харесай

Линкин парк се завръща с нов албум и нова вокалистка

" Линкин парк " (Linkin Park) разгласи, че се завръща на музикалната сцена с нови попълнения в състава си и албум, съобщи Асошиейтед прес, на която се базира Българска телеграфна агенция.

Това се случва 7 години след гибелта на вокалиста Честър Бенингтън.

В канала на бандата в Ютуб един от създателите ѝ - Майк Шинода, показа новите членове Колин Бритън, барабани, и вокалистката Емили Армстронг. 

" Линкин парк " представи и новата си ария The Emptiness Machine, която ще е включена в идния албум From Zero. Продукцията ще излезе на 15 ноември. Албумът ще бъде първият за бандата от One More Light, излязъл през 2017 година - два месеца преди гибелта на Бенингтън.



Групата е учредена през 1996 година. Спечелила е две награди " Грами ". Има издадени седем студийни албума, от които са продадени общо над 70 милиона копия. 

През лятото на 2017 година вокалисът Честър Бенингтън, който беше на 41 години, се самоуби след излизането на последния албум на групата One More Light, напомня Асошиейтед прес. В последните седем години " Линкин парк " преиздадоха свои албуми, измежду които Hybrid Theory, Meteora, а по-рано тази година пуснаха и сбирката с най-големите шлагери, озаглавена Papercuts.

Групата разгласи също, че възнамерява международно турне, като този месец са планувани 5 концерта - в Лос Анджелис, Ню Йорк, Хамбург, Лондон и Сеул. През ноември музикантите ще свирят в Богота, Колумбия.
Още по тематаПодкрепете ни
Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z “. Ние се обръщаме към вас с молба – имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие – читателите.
Източник: clubz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР