Линията включва 12 модела за нуждите на малки и домашни

...
Линията включва 12 модела за нуждите на малки и домашни
Коментари Харесай

Brother пуска нова гама бързи и тихи лазерни устройства

Линията включва 12 модела за потребностите на дребни и домашни офиси

Новите принтери на Brother се отличават с стилен дизайн и извънредно ниско равнище на звук

Нова линия печатащи устройства на японския производител Brother която комбинира висока скорост с невисок звук при работа и преференциална цена, оповестиха от представителството на компанията у нас.

Гамата включва 12 устройства – четири принтера и осем мултифункционални модела, ориентирани към дребните и домашни офиси. Всички те оферират опция за автоматизиран двустранен щемпел.

Три от моделите са част от концепцията tonerbenefit на Brother, която е създадена, с цел да предложи на потребителите налични истински консумативи през целия живот на устройството. Това, в композиция с тригодишната гаранция, дава на купувачите на tonerbenefit сигурност в оптималното качество на щемпел и надеждността на налична цена.

Новите печатащи устройства надграждат главната функционалност на предходното потомство и посрещат потребностите на пазара с набор от впечатляващи функционалности. Моделите L2000 и tonerbenefit се отличават с стилен дизайн и извънредно ниско равнище на звук при работа – под 50dB, което е по-ниско от условията за звук в тихи офиси.

Топ моделите в гамата могат да печатат и копират със скорост от 34 страници в минута. Комбинацията от понижен звук и увеличена скорост е реализирана с потреблението на технология с двоен лазерен лъч на Brother. Двата лъча, които основават изображението на страницата, са по-бързи от един, което разрешава на лазерния мотор да работи по-бавно.

Устройствата на Brother са проектирани с мисъл за околната среда и с изключение на понижена консумация на сила, оферират еко режим и режим за икономисване на тонера

Характерни със своята лекост на потребление, мултифункционалните устройства оферират автоматизирано листоподаващо устройство (ADF) за до 50 листа. Гамата предлага разнообразни гъвкави варианти за работа с хартията, като да вземем за пример 163 г/м2 от общоприетата тава, 230 г/м2 от слота за ръчно подаване и до 150 листа в изходящата тава за принтерите, и до 120 листа за МФУ.

Предвидени са и софтуерни благоприятни условия като елементарно свързване по Wi-Fi, съгласуемост с безплатното мобилно приложение Brother iPrint&Scan, както и с Apple AirPrint и Гугъл Cloud Print. По този метод потребителите могат елементарно да печатат и сканират от мобилни устройства.

Печатът и сканирането към облака са налични при модела MFC-L2732DW чрез технологията Web Connect на японската компания, която разрешава на потребителите да сканират и печатат непосредствено от облачни услуги като OneNote, OneDrive, Evernote, Dropbox, Box и Гугъл Drive.

Принтерите на Brother поддържат разнообразни гъвкави варианти за работа с хартията

Новата гама печатащи устройства идва със общоприет консуматив за 1200 страници или тонер касети с нараснал потенциал за 3000 страници. Моделите tonerbenefit HL-B2080DW, DCP-B7520DW и MFC-B7715DW са съвместими единствено с тонер за 2000 страници.

Устройствата на Brother дават и повече надзор на ползвателите, като не разрешават промяна на настройките от неоторизирани лица. За това се грижат функционалностите Brother Settings Lock и Secure Function Lock. Моделът MFC-L2732DW поддържа сигурен щемпел, при който заданието за щемпел излиза едвам откакто потребителят вкара своя 4-цифрен PIN код.

Новата линия от лазерни устройства е проектирана с мисъл за околната среда и с изключение на понижена консумация на сила, предлага еко режим и режим за икономисване на тонера. Ако устройството не се употребява, се задейства стендбай режим за понижаване на потреблението на ток. За пестенето на хартия оказват помощ опцията за пропускане на празни страници и автоматизираният двустранен щемпел.

Очаква се напълно скоро новите модели да бъдат сертифицирани от интернационално приети организации като Energy Star, Blue Angel и Nordic Swan.

Новата гама монохромни лазерни устройства на Brother към този момент е в продажба на българския пазар

„ Това е забележителна серия за дребните и домашни офиси. Бързи, тихи и компактни, тези модели ще се впишат незабавно във всяка работна конюнктура. Изборът сред 12 машини и опцията за пряк щемпел от смарт устройства дават на всеки консуматор безпроблемен и бърз черно-бял лазерен щемпел “, акцентира Ива Тотева, управител продажби и маркетинг в Brother България.

Новата гама от монохромни лазерни устройства към този момент е налична за продажби на българския пазар, а цените стартират от 179 лева (с ДДС) за принтерите и 259 лева (с ДДС) за мултифункционалните модели.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР