Линията Renault Austral ще бъде допълнена от нова версия, подобна

...
Линията Renault Austral ще бъде допълнена от нова версия, подобна
Коментари Харесай

Renault пуска конкурент на BMW X4


Линията Renault Austral ще бъде допълнена от нова версия, сходна на купе. Спортният кросоувър беше видян на проби във Франция, а производството би трябвало да стартира през първото тримесечие на 2024 година. Това оповестява уеб сайтът Motor.es.

Кросоувърът Renault Austral Coupe (така би трябвало да се споделя моделът) ще бъде по-големият брат на модела Arkana и евтина опция на BMW X4 и Audi Q3 Sportback. Основният му съперник ще бъде новото Peugeot 408.
 Renault пуска по-евтин съперник на BMW X4 - 2  
Тестовият първообраз е опакован в камуфлажно фолио, тъй че можете да видите единствено рационализирания профил на автомобила със полегат в задната си част покрив, клиновидна линия на прозореца и заострена задница.

Дизайнът на предната част ще бъде непокътнат в духа на сродния Renault Austral. Интериорните елементи също ще бъдат заимствани от Austral, т.е. кросоувърът ще получи виртуално арматурно табло и огромен сензорен екран в портретен формат.
 Renault пуска по-евтин съперник на BMW X4 - 3  
Двигателите на купе-кросоувъра също ще са познати от Renault Austral. Това значи, че моделът ще получи 1.3-литрови бензинови турбо мотори с мощ 140 и 160 к.с., както и хибриден силов тракт с мощ 200 конски сили. По-късно гамата ще бъде разширена с plug-in хибрид със задвижване на всички колела и с мощ към 280 к.с.

Ще напомним, че кросоувърът купе не е единственият модел, основан на Renault Austral. Именно въз основата на този модел се основава новото Renault Espace 2024, който ще се трансформира в продължен вид на Austral и ще съставлява седемместен кросоувър.
 Renault пуска по-евтин съперник на BMW X4 - 4
 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР