Линията на животa – колко пъти сме чували този израз?

...
Линията на животa – колко пъти сме чували този израз?
Коментари Харесай

Какво означава линията на живота на ръката? Пълна разшифровка

Линията на животa – какъв брой пъти сме чували този израз? Много хора го употребяват, знаейки, че е обвързван с гледането на ръка и прочитането на ориста по нея, само че множеството даже не знаят какво тъкмо значи. Днес ще ви срещнем с  линията на живота и ще разбираем тайните на хиромантията.

Определяне на линията на живота и нейното разположение върху ръката

В хиромантията е значимо да разчетете вярно написаното обръщение върху вашата ръка. Това касае, преди всичко, линията на живота. Какво съставлява тя? Това е дъга, която стартира сред показалеца и палеца и приключва при започване на палеца и китката. Всеки има линия на живота, която демонстрира качествата, притежавани от нейния притежател – мощ, воля, храброст и така нататък С други думи, дефинира целия живот на индивида. Тя минава до линията на Венера (линия на любовта). Линията на Венера ни оказва помощ да определим виталната мощ и силата на индивида. Важно е да се означи, че колкото по-близо е линията на живота до палеца, толкоз е по-голям шанса човек да има качества като постепенно взимане на решения, отмалялост, бърза загуба на сила, във всичко, което прави.

Определяне на дати на някои събития по линията на живота

За да определите по кое време човек ще почине, няма да е задоволителна линията на живота. Има доста данни, които хиромантията би трябвало да събере, с цел да дефинира датата на гибелта на обещано лице. Също по този начин не би трябвало да забравяме, че ръката се трансформира с течение на времето, което значи, че някои от събитията в живота, също могат да се трансформират, или въобще – да не се случат.

Най-лесният метод да определите на каква възраст ще се състоят събитията в живота ви е да извършите линия под формата на дъга от средата на палеца. На мястото, където тя допира линията на живота, се пада възрастта от 35 години. По този метод можете да разберете какъв брой ще живеете. Ако вземете това като основа, можете да определите на каква възраст ще се случват значими събития в живота ви.

Знаци по линията на живота

Има няколко знака по линията на живота, които дефинират събитията в живота или присъщите черти на човек по време на значими промени. Тук са главните:

Прекъсване. Прекъсването постоянно значи смяна. Най-често това са мъчителни промени или спомагателни компликации: спиране на връзките с някой безценен човек, загуба на напредък, заболяване. Но постоянно смекчаващите условия вършат тези събития не толкоз трагични и трагични за нашето усещане.

Квадрат. Квадратът може да има негативен или позитивен резултат. Ако в квадрата линията на живота се прекъсва, тогава човек има силата да се оправи с всички компликации и промени, каквито и да са те. Липсата на спиране в квадрата значи изолираност: доброволна (социофобия, уединен живот, и т.н.) или по насила (затвор, заточение, домакински арест, и т.н.).

Овали (островчета). Тези знаци могат да приказват за неприятни обстановки – съществени здравословни проблеми или вътрешни прекарвания – меланхолия, прочувствени прояви и така нататък

Линия-сестра. Тази линия минава доста покрай линията на живота. На местата, където тя отива – без значение дали е първоначално или в средата – ще бъдете предпазени от външни негативни фактори. В такива сложни за вас и рискови интервали ще бъдете предпазени и нищо неприятно няма да ви се случи.

Линия на безпокойството. Тя стартира от палеца и стига до линията на живота. Често не се допират. Това значи, че в избрани интервали ще имате съществени терзания, които могат да ви причинят доста проблеми и ще хвърлите доста мощ и сила, с цел да ги преодолеете.

Вижте още: Ето по какъв начин да научим таблицата за умножение от раз!

Както разбирате, хиромантията не ви споделя тъкмо какви събития и по кое време ще се случат в живота ви. Тя дефинира по-скоро прочувственото ви положение в избрани интервали от живота ви и по какъв начин тези събития ви въздействат. Това е вашата ръка по този начин, че предметът на цялото изследване сте самите вие.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР