Линейка със залепени на стъклата плакати на ГЕРБ се появиха

...
Линейка със залепени на стъклата плакати на ГЕРБ се появиха
Коментари Харесай

Линейка с плакати на ГЕРБ се появи в Добрич

Линейка със залепени на стъклата плакати на ГЕРБ се появиха по улиците на Добрич. Това излиза наяве от сигнал на жители до редакцията на.
Оказва се, че от партията са разкрили автентичен метод за предизборна пропаганда - наета кола за спешна помощ от " МБАЛ Добрич " на името на депутатите от ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев.

След подаден сигнал до Общинска изборна комисия (ОИК) Добрич от Мирослав Балчев от Политическа партия " Възраждане " за осъществено нарушаване от Местна коалиция ГЕРБ (СДС) за корист с здравно съоръжение и потреблението му за предизборни цели от страна на претендента за кмет на Добрич Надежда Петкова, се оказва, че проблем няма. В решение на комисията от 21 октомври е посочено, че колата за спешна помощ е наета от 15.10.2019 година до 25.10.2019 година против възнаграждение за осъществяване на профилактични прегледи и че тази кола за спешна помощ е частлинейка е част от услугите, които предлага " МБАЛ Добрич ":
" По искане на ОИК Добрич, Местна коалиция ГЕРБ (СДС) дава отговор, който е заведен в ОИК с вх. № 214/20.10.2019г. Видно от същият е възложен контракт за услуга подписан на 14.10.2019г сред Пламен Иванов Манушев и Даниела Добрева Димитрова от една страна и " Многопрофилна болница за интензивно лечение-Добрич " АД въпреки това, по силата на който колата за спешна помощ благосъстоятелност на " МБАЛ Добрич " АД се употребява против възнаграждение за осъществяване на профилактични прегледи на жители за интервала от 15.10.2019г до 25.10.2019г. Тази кола за спешна помощ е част от услугите, които предлага " МБАЛ Добрич " АД. "
По думите на жители на Добрич от колата за спешна помощ са били раздавани пропагандни материали на ГЕРБ.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР