Линейка на Спешна помощ транспортира до УМБАЛ-Бургас ранени чужди граждани

...
Линейка на Спешна помощ транспортира до УМБАЛ-Бургас ранени чужди граждани
Коментари Харесай

11 ранени бежанци с военния джип са в бургаската болница

Линейка на " Спешна помощ " транспортира до УМБАЛ-Бургас ранени непознати жители - бежанци при злополуката край село Граматиково. Всички са мъже, видя кореспондент на Българска телеграфна агенция.

Лекар от Спешния център сподели пред публицисти, че няма тежко потърпевши и посочи, че когато медицинският екип е дошъл на мястото на случая, мъжете са стояли на поляна. В колата за спешна помощ са качени и превозени до болничното заведение 11 чужденци.

В УМБАЛ-Бургас по-рано са настанени и други мъже, потърпевши при злополуката с товарния камион. Двама от тях са български военнослужещи. Единият е управлявал камиона.

Катастрофата е станала следобяд при придвижване на камиона от Резово към Граматиково, оповестиха по-рано от Министерството на защитата.

Военните са изпълнявали задача по логистична поддръжка на силите и средствата на Министерство на вътрешните работи по защита на българско-турската граница. Товарният камион, претърпял пътния случай, е на Въоръжените сили. Загинали са двама непознати жители.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР