Линейка изведе Динко Вълев от ареста в Първомай малко след

...
Линейка изведе Динко Вълев от ареста в Първомай малко след
Коментари Харесай

Изведоха Динко от ареста с линейка

Линейка изведе Динко Вълев от ареста в Първомай малко откакто районната прокуратура реши да го задържи за още 72 часа, оповестява БТВ.

Срещу „ Ловеца на бежанци " към този момент има повдигнати обвинявания за причиняване на телесна щета по хулигански подбуди и за разваляне на непознато имущество. Според обвиняването в петък вечерта Вълев нанесъл два юмручни удара в лицето на собствен бизнес сътрудник и му счупил мобилния телефон. Това се случило в хотел в Първомай.

Пострадалият подал тъжба в Министерство на вътрешните работи и в събота на обед Динко Вълев се яви непринудено в районното ръководство в Първомай, където беше арестуван за 24 часа.

По непотвърдена информация той е изведен от ареста с кола за спешна помощ, тъй като се е спънал. Вълев излезе накуцвайки, само че на въпрос за какво е в колата за спешна помощ, самият Динко сподели, че му се вдигнало кръвното.
„ На клиента ми му е прилошало ", сподели юрист Марин Марковски пред „ Нова телевизия ".

Динко е откаран в болница в Първомай, а по-късно в следствения арест в Пловдив.

Междувременно пък стана ясно, че подателят на жалбата против Динко е отдръпнал показанията си, което удостовери и юристът на обвинения. Според бранителя става въпрос за машинация, жертва на която е станал Динко, по тази причина и реагирал бурно.

По думите на юриста пострадалият търговец на части за камиони се обадил на Вълев и го извикал, че има камион за пласиране.

Вълев минал 400 км, само че заварил бизнес колегата си пийнал. Потърпевшият обяснил, че в действителност няма камион за пласиране и просто се пошегувал. Това вбесило Вълев и той му хвърлил телефона.

Според юриста пострадалият към този момент има нов телефон, платен от Вълев.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР