Линдзи Вон вероятно повече никога няма да кара на олимпийски

...
Линдзи Вон вероятно повече никога няма да кара на олимпийски
Коментари Харесай

Вон: Няма да се откажа преди да подобря рекорда на Стенмарк

Линдзи Вон евентуално повече в никакъв случай няма да кара на олимпийски игри, само че няма никакво желание да се откаже от подобряването на върха на Ингемар Стенмарк от победи в Световната купа.

33-годишната американка се нуждае от още единствено шест триумфа, с цел да стане най-успешната състезателка както при дамите, по този начин и при мъжете в алпийските ски. В момента тя има 81 победи.

" Надявам се, че ще съумея да го направя в границите на идващия сезон, тъй като не считам да се отхвърлям, преди да подобря върха, без значение какъв брой болежка изпитвам. Но в действителност се надявам да е единствено един сезон, тъй като по-късно ще ми бъде доста мъчно ", сподели Вон.

" Ако въпреки всичко остана на пистата и след идващия сезон, може би ще помисля и за идната олимпиада. Но всичко зависи от здравето ми. Мога единствено да подсигурявам, че ще продължа да се боря за този връх ", добави Вон.

" Тъжна съм, че това евентуално ще бъдат последните ми олимпийски игри. Аз съм играч, а олимпийските игри са върха в нашия спорт. Обичам да бъда на старта, тъй като това е напълно друго възприятие и то ще ми липсва. Съзнанието ми към момента ми споделя, че мога да продължа, само че тялото ми приказва друго. Това ме ядосва, тъй като аз постоянно желая да продължа ", сподели още олимпийската шампионка в спускането от Ванкувър 2010.

" Иска ми се да дам заричане, че ще карам още четири години и ще мога да се състезавам на най-високо равнище, само че за жалост не мога ", приключи Вон.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР