Левски следи зорко и обмисля привличането на още един нападател.

...
Левски следи зорко и обмисля привличането на още един нападател.
Коментари Харесай

Левски следи отблизо още един български нападател

Левски следи зорко и обмисля привличането на още един нападател. Става въпрос за Димитър Митков, предава " Тема Спорт ".

Таранът завърши с Локомотив (София) и може да дебаркира на " Герена " като свободен сътрудник. Това ще стане при продажба на Рикардиньо. Станислав Генчев познава чудесно качествата на 24-годишния нападател, с който работиха в " Надежда ".

В схемата, която ще употребява наставникът, ще заложи на двама в предни позиции, като това могат да са тъкмо Митков и Алекс Колев. Последният ще бъде показан в понеделник, откакто е получил по-дълга отмора, заради присъединяване си в контролите на националния тим против Румъния и Словения.

" Сините " желаят да се разделят с Рикардиньо и при добра оферта да не го стопират за трансфер в чужбина, както се случи през зимата. Нападателят бе желан при започване на годината от Виктория (Пилзен), като отборът остава основен любимец за подписа му. Чехите и столичани обаче не можаха да се схванат за сумата.

Виктория даваше 600 000 евро, а Левски упорства за 1 милион евро, като столичани са били подготвени да си свидлив ръцете на 850 хиляди, от европейската валута. Към наддаването се включи и съветският Урал. В Белгия имаше информации, че и Стандард Лиеж следи обстановката с централния нападател, като алтернатива са и тимове от Полша.
 Станислав Генчев: Левски би трябвало да се цели най-високо, а не да се задоволява единствено с евроучастие
Станислав Генчев: Левски би трябвало да се цели най-високо, а не да се задоволява единствено с евроучастие

Новият треньор разяснява задачите пред отбора
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР