Линдзи Лоън се омъжи за своя годеник само няколко часа

...
Линдзи Лоън се омъжи за своя годеник само няколко часа
Коментари Харесай

Линдзи Лоън се омъжи на тайно

Линдзи Лоън се омъжи за своя избраник единствено няколко часа преди 36-ия си рожден ден. Тя разгласява фотография с финансиста Бадър Шамас, наричайки го собствен брачен партньор. На нея се вижда сватбения пръстен, написа dariknews.bg.

„ Аз съм най-щастливата жена на света. Той ме откри и видя, че бленувам за благополучие и безметежност. Покорена съм, тъй че в този момент той е моят брачен партньор, моят живот, той е всичко за мен. Всяка жена би трябвало да се усеща по този начин всеки ден”.

Actress Lindsay Lohan secretly weds fiance

— Straits Times Life (@ST_LifeTweets)

Баща ѝ, Майкъл Лоън, сподели пред Page Six, че щерка му е доста щастлива с Бадер: „ Той не е холивудска звезда, фотосите му съвсем не се появяват в пресата.

Това беше един от главните проблеми на Линдзи - публицистите нахлуха в персоналния ѝ живот и не спираха да пишат за нея. Беше мъчно. Но в този момент тя е с мъж, който не желае популярност. Тя рестартира кариерата си и през този интервал добър човек би трябвало да е наоколо. Всички сме щастливи. Линдзи си върна живота, когато го срещна. Тя в действителност води благополучен и здравословен живот”.

Наскоро Лоън взе участие в коледния филм Falling for Christmas и скоро ще разгласи нови планове. Шамас предложи брак на Линдзи предишния ноември, в този момент живеят дружно в Дубай.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР