Линдзи Лоън е звездата на корицата на списание Allure за

...
Линдзи Лоън е звездата на корицата на списание Allure за
Коментари Харесай

Аз се появих“: Бременната Линдзи Лоън показа коремче

Линдзи Лоън е звездата на корицата на списание Allure за юни 2023 година

Бременната звезда от " Гадни девойки " показва наедрялото си коремче в черна рокля с изрязано деколте на Saint Laurent на поразителния кадър. Тя даже театралничи в бяло яке с ресни на M65 Studio, наметнато върху черен сутиен, а коремчето ѝ е на показ.

" Аз се появих! “, сподели Лоън пред изданието, визирайки възходящото си коремче.

Звездата показа фотографията за корицата в личния си Instagram, а почитателите не можеха да ѝ се нарадват.
               

" Трансформацията ѝ е невероятна ", написа един от тях и добави: " Толкова се гордея с нея. Изисква се доста мощ, с цел да избягаш от мрака! " " Майката е майка! ", разяснява различен, а трети добави: " Кралицата сияе ".

" Нямам самообладание да видя какво е чувството и какво е да си просто майка ", сподели Лоан в изявлението си за списанието за хубост и добави, че в последно време непрекъснато плаче - само че " по добър метод ".

" Щастливи сълзи. Просто съм такава ", сподели тя. " Макар че в този момент това евентуално са бебешки страсти. "
               

Това не е първият път, в който някогашната звезда на Дисни - която ще пусне линия бебешки облекла в съдействие с Lavish Alice - дава опция на почитателите да видят корема ѝ.

През май Лоън сподели наедрялото си коремче в черен бански костюм от една част, до момента в който се излежаваше край басейна по време на почивка със брачна половинка си, финансиста Бадер Шамас.
               

През март тя удостовери, че двойката чака първото си дете. А през юли 2022 година гръмна новината, че Лоън и Шамас са се оженили скрито.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР