Линда Еванджелиста буквално защитава мира си. И не можем да

...
Линда Еванджелиста буквално защитава мира си. И не можем да
Коментари Харесай

Не ща да спя с никого: Линда Еванджелиста

Линда Еванджелиста безусловно пази " мира " си. И не можем да я виним. В ново изявление за The Sunday Times именитият супермодел уточни, че скоро няма да " потопи " пръстите си назад в " басейна за запознанства ".

" Повече не желая да дремя с никого ", изясни Еванджелиста. " Не желая даже да слушам по какъв начин някой диша ". По-късно тя добави, че просто " не се интересува " от партньорство със важен човек. Изявленията на Еванджелиста провокираха вълна от поддръжка от хора с сходно мислене в интернет (ако в миналото сте били заключени с човек, който диша тежко, за една нощ, най-вероятно ще сте от същия лагер). Един коментар гласеше, че Еванджелиста " е толкоз е същинска поради това ", до момента в който различен профил разяснява изказването с просто " По-добре не можа да го каже ".

Друг консуматор уточни, че разсъжденията на Еванджелиста са сходни на позицията на Упи Голдбърг " Не желая някой в къщата ми " по отношение на брака, както и общото въодушевление на Ким Катрал " Не желая да съм в обстановка даже за час където не се развличам ". Известно е също, че Даян Кийтън не е излизала на среща повече от три десетилетия, тъй че Еванджелиста е в много добра компания. Еванджелиста по-късно, когато изясни, че не се е влюбвала " несъмнено преди Cool-Sculpting ", случай през 2016 година, който остави модела " трайно деформиран ".

Когато беше подготвена да търпи някой, който диша до нея, Еванджелиста преди този момент беше омъжена за Жералд Мари, някогашен началник на Elite Model Management Paris, от 1987 до 1993 година Моделът също по този начин има 17-годишен наследник, Августин, от изпълнителния шеф на Kering Франсоа-Анри Пино.

 width=

На друго място в изявлението Еванджелиста разказва в детайли, че нейният живот със срещи не е единствената област, в която тя прави смяна. Тя означи, че след борбата си с рака на гърдата, тя цени още повече другарствата си, " Когато видя някого и кажа: " О, не съм те виждала толкоз дълго, дано да вечеряме дружно ", в този момент в действителност го мисля ".

Добавяйки: " Не желая да оставам в Ню Йорк. Искам да се разхождам и да съм здрава, и да работя. Искам да виждам внуците си. И желая да се преместя в пустинята, където дробовете ми няма да ме болят.

Да се надяваме, че няма да й се постанова да търпи някой до нея, да й диша!

Източник: wmagazine.com
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР