Лин Спиърс иска 600 000 долара обезщетение от дъщеря сиАмериканската

...
Лин Спиърс иска 600 000 долара обезщетение от дъщеря сиАмериканската
Коментари Харесай

Бритни Спиърс се готви за съдебна битка с майка си

Лин Спиърс желае 600 000 $ обезщетение от щерка си

Американската поп певицаБритни Спиърс, която предходната година беше освободена от опекунството на татко си, в този момент се готви за правосъдна борба, този път с майка си Лин Спиърс.

Майката на поп звездата се пробва да си възвърне от нея над $660 000, които би трябвало да отидат за заплащане на услугите на юристи, употребявани от Лин. Жената твърди, че точно тя и нейните юристи са помогнали да се форсира освобождението на Бритни от наставничество на татко й, написа БГНЕС.

Адвокатите Яша Бронштейн и Гладстон Н. Джонс III настояват, че Лин е взела участие в правосъдния развой през май 2019 година като „ заинтригувана страна “, тъй като тогава Бритни „ помолила майка си “ да я избави от „ необикновено жестокия татко “ Джейми Спиърс.

Адвокатите настояват, че точно след тяхната интервенция делото потегли и Бритни получи първите облекчения в опекунството: тя съумя да отиде на отмора в Маями, а лечебната ѝ стратегия беше радикално изменена.

Джейми Спиърс беше аставник на певицата от февруари 2008 година до септември 2021 година, когато беше отхвърлен от този пост. Докато беше аставник, той контролираше финансовите, медицинските и персоналните въпроси на поп звездата.

В рамките на един месец след формалното присъединяване на Лин Спиърс персоналните ограничавания на Бритни започнаха да отпадат. В рамките на три месеца след формалната интервенция на Лин Спиърс лекуването на Бритни беше коренно променено. А пет месеца след включването на Лин Спиърс по делото Джейми Спиърс подаде оставка като аставник. Съответно Бритни получи правото да избере своя доктор, настояват юристите на Лин. Те също по този начин означиха своите старания, описвайки ги като „ непрестанна отбрана “ и даже допуснаха, че „ статуквото щеше да се резервира “, в случай че не бяха се намесили.

Тъй като Бритни помолила майка си да се намеси и нейното присъединяване бе доста сполучливи, Лин счита, че напъните би трябвало да бъдат обезщетени. Макар да признава, че изискваната такса е шестцифрена, Лин отбелязва, че настояването бледнее спрямо милионите и милиони долари, които Джейми Спиърс е похарчил по опекунството на Бритни и е правил неща, които Бритни не е желала и те не са били в неин интерес, настояват юристите на Лин Спиърс.

Бритни Спиърс обаче изрично не е съгласна с тази позиция и към този момент е подала молба до съдията с искане да отхвърли желае на майка ѝ за възнаграждение на правосъдните разходи.

Адвокатът на певицата Матю Розенгарт сподели, че Бритни Спиърс към този момент е похарчила съвсем 1,7 милиона $, с цел да живее майка ѝ "в огромна скъпа къща " в Кентууд (щата Луизиана), и да покрива разноски по поддържането на парцела.

Бритни Спиърс от десетилетия е единственият източник на приходи за фамилията си, издържайки всички членове на фамилията си. Спорни такси и разноски не могат да бъдат начислени на Бритни Спиърс, която към този момент е платила доста милиони за назначен от съда юрист, за юрист по недвижими парцели, персонален аставник и други, като в същото време заплаща доста обилно за красивия дом на майка си и всички свързани разноски, възрази Розенгарт.

В малко чуване по настояването на Лин Спиърс, извършено по-рано тази седмица, Розенгарт посочи в съда в Лос Анджелис, че това, което се случва, е „ употреба на Бритни Спиърс “. Но съдийката Бренда Пени от Върховния съд на окръг Лос Анджелис забави решението, заявявайки, че са нужни спомагателни документи по случая и тя би трябвало да ги прегледа. Повторното чуване е планувано за 20 юли.

Бренда Пени също прегледа и делото по унищожаване на настойничеството от певицата. Бритни беше освободена от него през ноември 2021 година Сега певицата сама управлява живота си и е цялостна с проекти. На първо място Спиърс желае да упражни правото сама да уреди персоналния си живот - звездата се готви за сватбата с гаджето си Сам Асгари.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР