Лимонова напитка с джинджифил освежава и намалява талията. Пие се

...
Лимонова напитка с джинджифил освежава и намалява талията. Пие се
Коментари Харесай

Освежаваща напитка за отслабване

Лимонова напитка с джинджифил освежава и понижава талията. Пие се за интервал от седем дни, след което се прави отмора от седем дни, по-късно се повтаря и така нататък Много е вкусна, тъй че може да се пие всеки ден, само че защото съдържа някои стимулиращи съставки, целесъобразно е да се вършат почивки.

Отдавна съм си записала рецептата от едно списание и я употребявам постоянно. Интересното е, че откакто го предложих един път на приятелки и съседки, те ми се обадиха на идващия ден, с цел да ми кажат, че са изумени от резултатите, единствено за един ден, единствено от една чаша сок. На смешка им споделих да дойдат отново, в случай че желаят да пият, и те в действителност го направиха.

Честно казано се зарадвах, тъй като си прекарахме добре, само че когато пристигнаха на третия ден и споделиха, че ще дойдат и на четвъртия, им дадох рецептата, с цел да си я подготвят сами. Но те продължиха да идват седем следващи дни, тъй като си мислеха, че „ аз съм техният шанс “.

Сокът има изразени диуретични свойства, тъй че очаквайте денем да уринирате повече от нормално, като в същото време почиствате пикочните си пътища. Метаболизмът ви също ще се ускори, тъй че би било добре да се разноските денем или да практикувате някаква физическа интензивност, която ще ви накара да се изпотите.

Тъй като ще изхвърлите доста течности от тялото си, би трябвало да се хидратирате малко повече от нормално. Също по този начин се пробвайте да не добавяте доста сол към храната си, защото солта ще задържи вода и ще спре процеса на разчистване.

Сокът се пие по една-две чаши дневно, а останалото се съхранява в ледник до потреблението на идващия ден. Винаги се приема на празен корем, т.е. заран и вечер или сред храненията, когато нямате храна в стомаха.

Лимонова напитка с джинджифил за намаляване

Необходими съставки:

сокът на 1 лимон2 краставици (ако са дребни 4)пресен корен от джинджифил колкото палец (около 3 см)10 листа прясна мента700 мл вода

Ако краставиците са органични, не ги белете, а единствено отрежете краищата.

Вижте още: Ползи от яйцата за здравето

В противоположен случай ги обелете и нарежете на кръгчета. Обелете джинджифила, след което и него нарежете. Разбъркайте съставките в блендер, прибавете листата мента, прясно изцедения лимонен сок и малко вода. Разбъркайте, като последователно добавяте водата, до момента в който получите гладка примес. Прецедете и съхранявайте в стъклена бутилка.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР