Лимонът е страхотно предложение, което може да използвате в сладки

...
Лимонът е страхотно предложение, което може да използвате в сладки
Коментари Харесай

Освежаващ, вкусен и лесен за приготвяне: Лимонов чийзкейк

Лимонът е ужасно предложение, което може да употребявате в сладки и солени ястия. Чрез него сполучливо ще балансирате прекомерно сладкия усет, като добавите нотка киселинност, която да гали небцето. Освен това лимонът се употребява и за изостряне на усетите в по-неутрални ястия. Препоръчваме да изпробвате рецепта за Лимонов чийзкейк. Ще останете очаровани.

Ето по какъв начин да го приготвите:

Необходими артикули:

200 грама бисквити 100 грама масло 400 грама краве сирене 200 грама краве кисело мляко 150 грама захар 3 яйца 1 лимон Ванилов дестилат

Начин на подготвяне:

Смилете бисквитите на кремче в кухненски робот и ги смесете с разтопеното масло. Разпределете сместа в дъното на 20-сантиметрова тавичка за печене, която сте покрили с хартия за печене.

В огромна купа разбийте сиренето, киселото мляко и захарта до момента в който станат гладки.

Отделете жълтъците от белтъците и прибавете жълтъците към сместа от сирене, кисело мляко и захар.

Изцедете сока от лимона и прибавете в сместа дружно с ваниловия дестилат.

В друга купа разбийте белтъците до стегната пяна и ги прибавете към сместа от сирене, кисело мляко, жълтъци, лимонен сок и ванилов дестилат. Бавно разбъркайте до момента в който получите гладка примес.

Изсипете сместа върху бисквитите в тавата и печете в авансово загрята на 180 градуса фурна за към 30-40 минути, до момента в който се запече и получи златиста коричка.

Оставете чийзкейка да се охлади до стайна температура, след което го поставете в хладилника за към 2-3 часа или до момента в който се стегне.
Сервирайте чийзкейка нарязан на части с украса от резенчета лимон и мента, в случай че желаете.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР