Лиляна Павлова е станала майка за втори път преди 40

...
Лиляна Павлова е станала майка за втори път преди 40
Коментари Харесай

Тайната падна: Ето го бебето на Лиляна Павлова

Лиляна Павлова е станала майка за повторно преди 40 дни. Новината удостовери нейната към този момент пораснала първородна дъщеря София, която разгласява фотоси с пеленачето в обществените мрежи.



Поводът бе домашното празненство за Хелоуин, което фамилията си устроило у дома. От фрагментите се вижда, че Павлова е родила момченце, само че името на братчето си каката резервира в загадка от почитателите си в интернет.

Цялата бременност на някогашната районна министърка мина под секрет и малко на брой съумяха да схванат, че тя чака втори правоприемник на 44-годишна възраст, написа „ Ретро ”.

Въпреки че до последно Павлова работеше и се появяваше по международни стопански конгреси, тя ловко прикриваше наедрялото коремче с ефирни първокласни шалове, тъй че никой да не може да разбере за щастливото събитие, което ѝ следва.

От 2019 година тогавашното острие на ГЕРБ живее със фамилията си в Люксембург. В херцогството учи порасналата ѝ към този момент щерка София, която тази година навърши 15 година

За чужбина Павлова отпътува, откакто завърши мандатът ѝ като министър на европредседателството на България и бе изпратена в Люксембург, с цел да заеме поста вицепрезидент на Европейската капиталова банка.

През последните месеци в медийното пространство се появиха спекулации дали в действителност нейният брачен партньор Пламен Николов е татко на второто ѝ дете или двамата са разграничени, а тя има нов човек до себе си. Истината е, че в действителност Лиляна се е развела с предприемача Пламен и е върнала моминската си фамилия.

Това е видно от имуществената ѝ декларация през КПКОНПИ за 2022 година, където тя към този момент е вписана като Лиляна Павлова Павлова, а не като Лиляна Павлова Николова.

Освен това парцелите на към този момент някогашния ѝ брачен партньор не участват в документа, защото при бракоразвод той не е задължен да ги заявява пред страната. Двамата обаче са в положителни връзки, видно е от обществените им мрежи. Стараят се да обръщат еднообразно внимание на общата им щерка, която е в деликатна тийнейджърска възраст.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР