Лиляна Ангелова, известна с участието си в "Биг Брадър" и

...
Лиляна Ангелова, известна с участието си в "Биг Брадър" и
Коментари Харесай

Лили от Биг Брадър бременна в 4-ия месец

Лиляна Ангелова, известна с присъединяване си в "Биг Брадър " и работата си в "Папараци " разкри, че е бременна, написа dir.bg.

Лили Ангелова описа в предаването "На кафе ", че се е подложила на две тежки, и то несполучливи, процедури. Тя е минала през инсеминация и ин витро, само че в резултат на вярно лекуване съумява да забременее единствено след два месеца по натурален път.

След като попада на точния експерт, ѝ е сложена диагноза инсулинова устойчивост, а генетични проучвания демонстрират, че страда и от наследствена тромбофилия.

За благополучие, Лили съумява да забременее безусловно естествено, макар че в началото се подлага на инсеминация и ин витро по съвет на доктор.

В момента тя е щастлива и бременна и описа, че към този момент е качила 5 кг. Лили счита да стартира нов режим и да се храни на 3,5 часа. Поддържа се със спорт и с разтривки за лимфната система.

Тя не показа какъв е полът на бебето, само че сподели, че желае да го кръсти на обичаната си баба Нада, която я е отгледала.

Преди година Лили се похвали с годежен пръстен от мъжа до нея - пловдивския ресторантьор Станислав. Сега той бил доста благополучен, че чакат бебе. Той е татко на две други деца от предходна връзка.

Лили и Станислав не мислят да се женят. Двамата имат доста общи ползи и доста обичат пътуванията. На този стадий Лили счита да си почине и да не се натоварва с дълги пътешествия. Последно е била в Абу Даби с приятелки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР