Лилия Стефанова – вокалистката на Ку-Ку Бенд“, стана майка за

...
Лилия Стефанова – вокалистката на Ку-Ку Бенд“, стана майка за
Коментари Харесай

Лилия Стефанова и депутатът Станислав Балабанов си имат бебе

Лилия Стефанова – вокалистката на " Ку-Ку Бенд “, стана майка за първи път. Въпреки че 32-годишната певица към момента не е оповестила радостната вест пред почитателите си в обществената мрежа, брачният партньор й Станислав Балабанов – депутатът от Има Такъв Народ, разкри за щастливото събитие в фамилията си в телевизионно изявление.

Той показа по какъв начин новината, че е станал татко получил, до момента в който бил с българската делегация в Украйна за среща с президента Володимир Зеленски.

 

Балабанов разказа стъписващата панорама от войната, където ракетен удар се е взривил покрай българската делегация, отпред с премиера Кирил Петков.

В същото време в България жена му ражда първородното им дете. Новороденото момиченце ще носи името Зара, показа щастливия баща в ефира на " Тази събота и неделя “ по bTV.

" Точно преди да стартира нашата интервенция по завръщането ни от Украйна, се случи нещо сериозно. Преди повече от 24 часа имаше сигнали за паники от ракетни удари и към 6 часа следобяд през вчерашния ден поразиха Киев. Едната се взриви на 200 метра от нас. Ние бяхме с кортежа и чакахме да се качим на влака за Полша. Всички изчакахме за миг, с цел да бъдем сигурни, че ще е безвредно да пътуваме във влака. Предложиха ни вид да останем в бомбоубежище на на жп гарата, само че се качихме във влака. Следващият половин час бяха най-дългите 30 минути в живота ми – без осветяване, без светлина. Влакът потегли в посока ракетния изстрел, защото това беше маршрутът ни. Нямахме информация дали съветските сили няма да решат да стрелят по други цели, както преди дни стреляха по жп гари “ –  описа от първо лице Балабанов.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР