Лилия Борисова е новият търговски директор на Монделийз България от

...
Лилия Борисова е новият търговски директор на Монделийз България от
Коментари Харесай

Организационни промени в Монделийз България

Лилия Борисова е новият търговски шеф на Монделийз България от 1 септември. Преди това, като народен управител „ Продажби ", Лилия ръководи сполучливо комерсиалните връзки и продажбите на интернационалната компания в Сърбия и Босна и Херцеговина. Вече 14 години тя е част от екипа на Монделийз с богат опит в актуалната и обичайната търговия. Като търговски шеф на Монделийз България, Лилия се причислява и към лидерския екип на бизнес хъба: Румъния, България и Източна Адриатика.

„ Радвам се, че още веднъж мога да съм част от българския екип и да спомогна за развиването на бизнеса на Монделийз на пазара. Ще работя за надграждането и позиционирането на нашите марки като най-хубавите на пазара, следвайки представянето, което имаме световно, с лансирането на новата ни корпоративна и бизнес тактика: предлагайки на потребителите верния артикул за точния миг, изработен по най-хубавия метод ", споделя новият шеф по продажбите на Монделийз България.

Българското сдружение е част от бизнеса на Монделийз Интернешънъл в Югоизточна Европа, дружно с Румъния и страните от Източна Адриатика, управителен от Ивайло Найденов, общоприет управител за бизнес хъба. Със своя дълготраен опит в Монделийз Интернешънъл и бранша, Ивайло Найденов ще продължи да развива тактиката на компанията „ Snacking Made Right " и да управлява бизнеса в Югоизточна Европа, съгласно световната дълготрайна тактика на Монделийз Интернешънъл.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР