Лили Олдридж е един от най-популярните модели на световния моден

...
Лили Олдридж е един от най-популярните модели на световния моден
Коментари Харесай

Диетата на Лили Олдридж

Лили Олдридж е един от най-популярните модели на международния фешън подиум. Тя е работила за Victoria`s Secret и украсява страниците на изданието за бански костюми. Разбира се, всички модели го вършат, само че тренировките и диетата на Лили са интензивни.

Подобно на множеството модели диетата на Лили Олдридж се концентрира върху здравословното хранене, което значи, че тя заобикаля модифицирани храни и полуфабрикати, когато е допустимо.

ЗАКУСКА

Закуските на Лили са изненадващо елементарни и цялостни с протеини.

Тя стартира денят с няколко сготвени яйца, нормално ги харесва бъркани. Но в случай че счита, че има потребност от малко повече, тя прибавя малко зряло авокадо. Това й оказва помощ да получи задоволително здравословни мазнини, с цел да ускори равнищата на сила, които да я приготвят за деня.

Обикновено не пие кафе. Вместо това избира свеж сок или зелен чай. Зеленият чай е цялостен с антиоксиданти и задоволително кофеин, с цел да я разсъни рано сутринта, без да я изнервя по-късно.



ОБЯД

За обяд Лили се придържа към салата, цялостна с доста пресни зеленчуци и постен протеин, като прибавяне на печено пиле или сьомга.

Когато се храни на открито, тя се пробва да се придържа допустимо най-близо до естественото си всекидневие. Поръчва огромна салата със зеленчуци.

Една от обичаните й салати съдържа тофу вместо месо и е цялостна с моркови, броколи, цвекло, листа от маруля и съвършено сварена киноа. Салатата е гарнирана с лют дресинг от чили.

ВЕЧЕРЯ

Вечерята на Лили нормално също е много елементарна. Тя се пробва да яде домашно приготвена храна всеки ден и я подготвя сама. Повечето вечери включват пилешко или риба и гарнитура от печени зеленчуци. Любимата ѝ композиция е от грах и прошуто.

Лили има обичано лакомство! Когато желае да се почерпи, тя се любува на чаша британски чай за закуска, поднесен с прясна кифла със сметана.
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР