Лили Иванова спира с концертните си изяви, разкриват нейни близки.

...
Лили Иванова спира с концертните си изяви, разкриват нейни близки.
Коментари Харесай

Лили Иванова спира концертите си?

Лили Иванова стопира с концертните си изяви, разкриват нейни близки. Въпреки че последният ѝ концерт на 4 декември в столичната зала Арена Армеец не бе умислен, нито обявен като сетен, естрадната певица все по-често споделяла, че е време да се отдръпна от сцената.

Наскоро тя споделила, че вероятността да спре да пее към този момент е напълно действителна. Примата не прецизирала по кое време това ще се случи, само че от интонацията ѝ ставало ясно, че огромният край на неповторимата ѝ кариера може би ще настъпи в края на тази година.

Изпълнителката на „ Ветрове “ от няколко години не е в онази супер физическа форма, която поддържаше с желязна вола десетилетия наред. Възрастта към този момент си казвала думата. Примата все по-често поглеждала към текста и нотите на песните, издават нейни другари от гилдията.

Освен това в последно време станала по-раздразнителна и се оплаквала, че от високите токчета я болят краката. В дома си все по-често обувала маратонки или чехли, до момента в който преди даже у дома не си разрешавала равни подметки. Тя обаче щяла да продължи със студийните записи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР