Лили Иванова ще приключи годината, в която навърши 80 години,

...
Лили Иванова ще приключи годината, в която навърши 80 години,
Коментари Харесай

Лили Иванова прибира колосална сума по Нова година

Лили Иванова ще завърши годината, в която навърши 80 години, като същинска милионерка. Само през декември естрадната прима се чака да завоюва над 1 милион лв. от трите свои концерта в НДК, написа „ Уикенд”.

В началото на 2019-та любимката на няколко генерации българи разгласи две дати за изяви в зала 1 на НДК – 8 и 9 декември, като местата доста бързо се разпродаваха, а най-скъпите билети от по 180 лв. бяха изкупени за дни.

Поради огромния интерес към концертите в НДК при започване на тази седмица Лили Иванова разгласи трета дата – на 10 декември. Миналата година Лили също изпълни НДК в три поредни дни през октомври, пеейки пред над 12 000 души.

Сега музикалната легенда се готви стремително да повтори своя музикален триптих, който ще й донесе чиста облага от 1 милион лв.. Цената на билетите за изявите й в столицата варират от 50 до 180 лв., като в последния миг се чака да бъдат пуснати и ВИП-места на цена от 250 лв..

При междинна цена на билета 115 лв. това значи, че приходите единствено от един концерт с 4000 фенове е 460 000 лв.. Така от трите концерта облагата е 1 380 000, демонстрира простата сметка.

Лили Иванова постоянно има спонсори, които поемат наема за залите и техниката. При състояние, че естрадната прима заплати общо на екипа си към 200 000 лв. и като се приспаднат и някои други разноски, то за нея остава чиста облага от един милион, настояват спецове в музикалния отрасъл.

Реално публиката от трите концерта на Лили в НДК се равнява на цялата „ Арена Армеец”, напълнена един път.

Изпълнителката на „ Ветрове” е перфекционист и не харесва спортната зала поради неприятната звучност и по тази причина избира да пее няколко дни подред в НДК, където изискванията за един реализатор от класа като нея са доста по-добри.

Преди декемврийските си изяви в София, на 17 септември, Лили Иванова и музикантите й Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокалното трио „ ЛаТиДа” ще се изявят на сцената на Античния спектакъл в Пловдив.

Билетите за този концерт свършиха още през юни. Там ценовият диапазон на билетите е от 30 до 80 лв.. За последно поп примата пя в София през юни, край езерото в Панчарево. Там, след дълга пауза извърши един от най-големите си шлагери – „ Детелини”.

Тазгодишното турне на 80-годишната Лили Иванова стартира на 29 март от Велико Търново и мина през Бургас, Варна и Хасково. За първи път от 2015 година насам тя пя в Габрово, Ямбол и Шумен, и за първи път от 10 години - в Гоце Делчев.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР