Лили Иванова прекрати дългото си медийно мълчание и даде интервю,

...
Лили Иванова прекрати дългото си медийно мълчание и даде интервю,
Коментари Харесай

Лили Иванова призова: Стига лозунги и обещания

Лили Иванова приключи дългото си медийно безмълвие и даде изявление, в което приказва за шоубизнеса, анулираните концерти, политиката и пандемията. За първи път попиконата се обърна с апел към политиците.

" Стига лозунги! Извадете можещите, с цел да блеснете и вие! Извадете интелигентните младежи! ", прикани тя в изявлението си за уеб страницата " Епицентър ".

" Всяка компликация в кариерата си съм я посрещала с самообладание. Без да се окайвам и без да диря помощ. Старала съм се да се оправям сама. Но благодаря на тези мои другари, въпреки и малко, за това, което са създали за мен и са ми помогнали. Преодолявам всичко с самообладание. Моята мощ е в моето самообладание ", разказа се най-известната българка от зодия Телец.

Лили Иванова, в типичния си жанр и философия, е безапелационна, че във всеки сложен път има моменти на тестване, " само че аз знам, че би трябвало да намеря изхода. И то сама! ". Освен в търпението, нейната мощ е и в желязната ѝ дисциплинираност.

" Моята философия за живота постоянно е била една и съща - предишното е урок, а бъдещото - цел! Назад няма нищо! Материалната конкуренция в никакъв случай не е била цел за мен ", твърди изпълнителката на " Не всичко е пари, приятелю ".

Запитана, като човек с здравно обучение, какво мисли за лекарите, които са на първа линия в борбата с COVID-19, Лили отвръща: " За мен те са бойци, бойци на първата линия на фронта. Без тях сме изгубени! Те понесоха доста рецензии, само че те нямат виновност за занемарените лечебни заведения, за изчезналата здравна техника ".

На точния ѝ прицел са сложени обаче политиците: " Имаме будна, образована, прелестна юноша, само че за жалост никой не я демонстрира. Имаме интелигентни хора, само че и те не попадат в праймтайма на медиите. Търси се скандалното и пошлото. В България има интелигенция. Обръщам се към политиците: Извадете можещите, с цел да блеснете и вие! Извадете интелигентните младежи! Имаме ги!... 30 години се наслушах на лозунги и обещания. Искам резултати! ".

" Трябва да работим! - проучва още примата. - Който и да пристигна на власт, той няма да ни нахрани, в случай че ние не работим. Където и да отидем по света, не страната ще ни нахрани, а ние с труда си. Замисляли ли сме се какво вършим ние за страната си? Какво ѝ даваме? Аз не очаквам някой нещо да ми даде... Аз работя ", споделя още тя.

Запитана дала прошка ли е всичко, Лили отвръща: " Всичко помня, нищо не не помня, само че не отплащам. Имам своето достолепие. Ако някой ме е нагрубил или ме е обидил, не се разправям, подминавам, без да отплащам. Баба ми споделяше: " Една врата не би трябвало да се затръшва, тъй като не знаеш по кое време ще почукаш на тази врата ".

А като най-тежката борба, която е водила до момента, дефинира тази с времето. " Винаги да бъда в крайник с времето. Нямам право да изоставам! Спиралата на времето се движи единствено напред. Има ли колело, което се движи обратно? Няма! ", отсича Лили Иванова.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР