Лили Иванова прекъсна големия си концерт в зала 1 на

...
Лили Иванова прекъсна големия си концерт в зала 1 на
Коментари Харесай

Лили гневна! Прекъсна концерта си заради каприз!

Лили Иванова прекъсна огромния си концерт в зала 1 на НДК за няколко минути. Причина се оказа неин каприз. Примата се вбеси от пренасяне на стойка и цялата зала изпадна в ужас от последвалата й реакция към екипа и мненията, които чу цялата аудитория.

 

Ситуацията се разви в границите на няколко минути. След едно от осъществяванията Лили куриозно се ядоса на дейности от страна на уредниците. Човек от екипа реалокира стойката за микрофона, което вбеси примата. Публиката остана смаяна от последващите дейности. Залата притихна, а певицата привика сгафилия член на екипа. След къс диалог на четири очи тя изясни на цялата публика, че желаят да реалокират стойката за микрофона. Лили съобщи, че пречела да я снимат по-добре. Примата, не запомнила за суетата си по природа, съобщи, че по-добре да не я снимат в сравнение с да й местят стойката.

 

След късия безпорядък концертът продължи. Препълнената зала се забавляваше на осъществяванията. Най-бурни аплодисменти обраха потвърдените шлагери на певицата. Именно на тези песни Лили Иванова даде извънредно самодейността на публиката, с която този път общуваше повече. Зрителите пяха дружно с певицата, а след края на концерта дълго останаха на крайници да приветстват Лили и бенда й. Сред гостите се отличаваха с наличие чалгарят Тони Стораро, артистът Христо Мутафчиев и несполучливият претендент за кмет на столицата Антон Хекимян.

 

Автор: blitz.bg

Източник: kliuki.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР