Лили Иванова прави пълна промяна на апартамента си в центъра

...
Лили Иванова прави пълна промяна на апартамента си в центъра
Коментари Харесай

Лили Иванова напуска дома си!

Лили Иванова прави цялостна смяна на жилището си в центъра на София и към този момент се е изнесла изцяло от вкъщи си. Желанието на примата на родната поп музика е освен да освежи интериора, само че и да промени изцяло типа му, като за задачата няма да жали нито средства, нито време, написа в. "ШОУ ".

Певицата е наела цяла бригада майстори, които са подготвени да изпълнят всяка нейна волност и условие. В цялата картинка обаче изплува голяма мистерия.

А съседите й към момента са в неразбиране къде ще живее тя по време на цялата тази опустошителна ремонтна активност. Освен това към този момент са обезпокоени за личното си успокоение и тишина поради целодневното тракане, къртене и продупчване с бормашини, което се чува от вкъщи на изпълнителката.

Засега остава цялостна тайнственост къде ще се приюти Лили Иванова, до момента в който домът й стане още веднъж кадърен за живеене. Дори съседите й не знаят, макар че допускат тя да е наоколо до дома си, с цел да има по какъв начин да следи изкъсо всяко деяние на майсторите.

Добре знае се, че примата е прецизен перфекционист и обича всеки подробност да е оптимално изкусен. И е такава освен на сцената, само че най-много в живота си, където никой и нищо не е в положение да промени нормалния й режим.

Тъй като ремонтът в резиденцията на Лили Иванова няма да продължи седмица или две, а най-малко месец-два, Лили Иванова сигурно е намерила оптималното решение за себе си. Едва ли ще гостува толкоз дълго на свои другари. Едва ли ще остане и на хотел. Близки до звездата издават пред националното издание, че по време на ремонтите певицата ще се отдаде на цялостен релакс край морето, само че не родното. Тя ще си направи огромна отмора на екзотични дестинации, а когато се върне, ще освети още един път възобновения си дом.

От скорошно тиражирани информации пък излиза наяве, че Лили е отказала да пее на лятната женитба на Деси Банова и Росен Плевнелиев, без да акцентира съответни аргументи. Говори се, че примата недолюбва президента още от времето на неговия мандат, тъй че морският й релакс в този момент, около развихрилия се ремонт, май идва тъкмо в точния момент.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР