Лили Иванова обяви, че слиза от сцената. Примата на родната

...
Лили Иванова обяви, че слиза от сцената. Примата на родната
Коментари Харесай

Лили Иванова реши за отмени турне 2020 и да слезе от сцената за известно време

Лили Иванова разгласи, че слиза от сцената. Примата на родната сцена ще си почива чак до февруари 2021 година, докато няма да поема никакви работни задължения.

Именно през втория месец от новата година тя ще възобнови концертните си изяви и ще започва плануваното си за 2020-а турне наново. Тя признава, че не ѝ е било елементарно да вземе сходно решение, само че сметнала, че избира да пее пред цялостни зали, в сравнение с да се съгласи да организира летния си тур в страната единствено пред 30% потенциал, каквото е условието по отношение на ограниченията против Ковид-19.

Близки до звездата разкриват, че самата тя се тормозила за здравето си и сметнала, че е прекомерно рисково да влиза в контакт с толкоз доста хора. 

" Скъпи фенове и другари,

2020 година ни сервира следващото предизвикателство, в което сме длъжни да бъдем виновни, дисциплинирани и съпричастни. Трудностите пред нас са доста, само че дружно ще се оправим! С оглед на динамичната и нестабилна епидемиологична обстановка в страната и ограниченията, налагащи ограничавания в организирането на всеобщи културни мероприятия, аз и моят екип взехме решението турне 2020 да бъде отсрочено! Всички дати ще бъдат преместени през 2021 година, когато имаме вяра, че още веднъж ще бъдем дружно в залите в страната “, написа Лили в своя персонален фейсбук профил.

За първо лято тя ще има опцията да си подари по-дълга отмора и да се погрижи за себе си. Хора от обкръжението ѝ издават, че най-вероятно примата ще отмаря в обичаната си Варна, където има личен апартамент. Въпреки че щяла да направи най-дългата пауза без концерти в кариерата си въобще, въпреки всичко нямало да спре да репетира. Поне два пъти в седмицата щяла да отскача до студиото си, където да твори нови части със своя екип от музиканти, написа " Ретро ".



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР