Лили Иванова купила въздуха на холивудския актьор Димитър Марнов, за

...
Лили Иванова купила въздуха на холивудския актьор Димитър Марнов, за
Коментари Харесай

Лили купила въздуха на Димитър Маринов, адвокат го измамил с апартамент на ул. Оборище

Лили Иванова купила въздуха на холивудския артист Димитър Марнов, с цел да си вдигне апартамент над неговия. Става дума за фамозната постройка на софийската улица „ Оборище “ 33, където естрадната прима живее повече от 40 година Там тя е била съседка с българина, който взе участие в последния филм на Стивън Спилбърг „ Зелената книга “, обрал премиите „ Златен глобус “ и номиниран за „ Оскар “, писа „ Телеграф “.

„ През 1976 година Лили Иванова пристигна у нас, с цел да помоли майка ми да се подпише под финалните документи, доказващи, че певицата е новият притежател. В царска България всеки парцел е имал пет нотариални акта – за притежателите, за съда, за държавната хазна, за общината, за наследниците. През 70-те плаят Пето районно, където е целият списък на столичния център. Целта е ясна – да се изгорят всички нотариални актове. Но ние имахме още два от истинските за собствеността на „ Оборище “ 33. И Лили Иванова изиска позволение от осиновителката ми, с цел да купи въздуха над постройката и да построи жилището си над етажа ни. Тя се държа доста общително, несъмнено. По-късно даже ни предложения на посетители “, споделя Димитър.

Димитър в действителност не има нищо от наследството на осиновителката си, защото е бил излъган. „ Години наред плащах по 750 $ на месец на жена, която се грижеше за осиновителката ми. Но малко откакто напуснах България, се появиха две племенници на майка ми. Знаейки, че ме няма, съумяха да я излъжат. През 1997-а се върнах в България, с цел да заваря фалшифицирано наследство. Когато останах покъртен, юристът ме погледна със състрадание: „ Митак, очевидно от дълго време си излязъл от страната. Нищо не можеш да промениш – ще се затлачат едни каузи, в които ще хвърлиш една камара пари. Нямаш визия по какъв начин работят в съда. Не си губи времето – излъгаха те и край “. Все отново заведох дело. 10 000 $ и две години по-късно се оказа, че ме е излъгал тъкмо „ моят “ юрист. Така че в България нямам нищо. Но това в никакъв случай не ме е впечатлявало. Просто желаех синовете ми да знаят, че имат дом и в София. Останалото щях да го даря на сираци “, споделя още той.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР