Лили Иванова е въдворила тайно сестра си в старчески дом.

...
Лили Иванова е въдворила тайно сестра си в старчески дом.
Коментари Харесай

Лили прати сестра си в старчески дом

Лили Иванова е въдворила скрито сестра си в старешки дом. Магда, която е кака на певицата и скоро ще навърши достолепните 86 години, е била настанена в първокласен приют в столицата преди няколко месеца, научи сензационно „ Уикенд ” от хора от обкръжението на естрадната икона.
Магда нямала изключително предпочитание да заживее в дома, само че принудена от събитията, склонила. След като преди няколко години била блъсната от камион, старата дама мъчно се възстановила, а след това станала мъчно преносима. И защото нямало кой да поставя грижи за нея, въпреки да има щерка, било взето решение да бъде настанена в един от най-елитните старешки домове. Таксата за пансиона е над 2000 лв. на месец, които заплащала Лили Иванова.

„ Магда се надяваше, че сестра ѝ ще я прибере при нея и ще назначи жена, която да я обгрижва. Лили обаче беше безапелационна, че не може да се занимава с нея, тъй като си има свои грижи и проблеми. Така дамата отиде в приют, макар нежеланието си ”, възмущават се от коравосърдечността на изпълнителката на „ Ветрове ” нейни сътрудници. Те са потресени, че към този момент няколко месеца певицата все няма време да посети най-близкия си човек от семейството. Естрадната звезда се обаждала по телефона на Магда един път седмично, едвам се осведоми небрежно има ли потребност от нещо.

По-голямата сестра на примата не е съумяла да проходи след тежката злополука, която претърпя през зимата на 2016 година Пред входа на скромната си гарсониера в панелка в столичния квартал „ Банишора “, Магда бе блъсната от бус. Старицата оцеля като по знамение в злокобното меле, след което даже бе тръгнал слух, че е умряла. Оказа се обаче, че просто е била в тежко положение, а поради нанесените ѝ контузии бе решила да води правосъдно дело. Единият ѝ крайник беше потрошен на няколко места в резултат на случая и поради това се наложи и интервенция. Месеци след злополуката старата жена чакаше обезщетение за породени неимуществени вреди от водача, само че парите по този начин и не идваха. Затова тя заведе дело против застрахователната компания, в която бил застрахован бусът. Процесът завърши в нейна изгода и Магда съумя да вземе сумата от 5500 лв., само че длъжниците не ѝ заплатиха лихвата, поради което заведе и второ дело.

Лили и сестра ѝ в никакъв случай не са били близки , издават познати на естрадната певица. Двете се скарали преди няколко десетилетия, когато Лили поискала да осинови щерка ѝ. Магда, естествено отказала, което доста огорчило певицата и тя спряла да поддържа връзка с нея дълго време. В първите години на демокрацията Магда съвсем бедствала. За да се устоя, дамата се принудила да продава корнишони на пазара. Впоследствие Лили и кака ѝ затоплиха връзките си, само че сред тях по този начин и не се възцари същинска сестринска обич.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР