Лили Иванова е уникална жена и вероятно най-трудният ми образ

...
Лили Иванова е уникална жена и вероятно най-трудният ми образ
Коментари Харесай

Всичко Живо Впери Поглед! Милко Калайджиев С Взривяващи Разкрития За Лили Иванова! Примата Му Е Била

" Лили Иванова е неповторима жена и евентуално най-трудният ми облик досега! Не подготовките с Жоро Низамов коментирахме какъв брой значими са жестовете, само че истината е, че няма нещо, което да не е мъчно в този облик ", описа Калайджиев, който ще забележим като Лили Иванова в понеделник вечер от 20.00 ч. в ефира на Нова тв.

Лили Иванова призна пред кого прекланя глава!

Известният поп фолк реализатор призна още, че на няколко от своите участия е направил вокална реплика на певицата, даде опция на публиката да бъде жури за една вечер.

„ Имам подпис от Лили Иванова на двоен албум – поисквам си да бъда мъжкият й еквивалент! “, споделя артистът, който не крие, че е огромен обожател на една от емблематичните фигури на музикалната сцена, написа Блиц.

На 6 май в " Капките " феновете ще видят Петя Буюклиева като Алла Пугачова, а Папи Ханс ще опита да допре сърцата на женската публика с облика на Енрике Иглесиас. Дичо ще изпее незбравиата балада на U2 - One, а Мария Илиева ще бъде Веска Сидерова. Стефан ще се потопи в дълбоки музикални страсти със Селин Дион, а Деси Добрева ще се запознае от близко с творчеството на The Weeknd. ТИТА ще вземе малко от италиански сексапил на Ерос Рамацоти и неповторимото наличие на Шер за имитацията звездния дует.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР