Лили Иванова е само една. Неповторима. Вчера примата на естрадата

...
Лили Иванова е само една. Неповторима. Вчера примата на естрадата
Коментари Харесай

Торта с въпросителна за празника на Лили Иванова. Примата готви ново турне и концерт под звездите

Лили Иванова е единствено една. Неповторима. Вчера примата на естрадата отпазнува своя рожден ден. Певицата разгласява фотоси в профила си във Facebook. Любимата на генерации българи певица е родена на 24 април.

В различен пост в обществената мрежа Лили Иванова благодари от цялото си сърце „ за поздравленията, прелестните цветя, подаръците, пожеланията и уважението на всички другари и фенове “.

Поздравителни писма Лили Иванова получи и от президента Румен Радев, вицепрезидента Илияна Йотова, министър-председателя Гълъб Донев, столичния кмет Йорданка Фандъкова, ръководителя на Българския олимпийски комитет Стефка Костадинова и други

Навръх празника си Лили Иванова приготвя и ново турне в няколко града у нас.

То включва 15 концерта в 13 града в страната. Първият концерт ще бъде на 10 май в Благоевград, това разгласи самата певица в обществената мрежа.

За 7 месеца тя и екипът й ще изнесат концерти в най-големите зали в Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Плевен, Хасково, Добрич, Благоевград, Враца и Созопол. На 15 и 16 декември тя ще зарадва софийската аудитория с два поредни концерта в зала 1 на НДК.

Гласът й ще завладее Родопите. Лили Иванова поддържа идеята за създаване на новия Паметник на обединяването – Голямата и обичана от генерации наши сънародници звезда ще изнесе огромен концерт на церемонията по разкриване на най-високото българско знаме.

Примата ще излезе на особено построена сцена под звездното небе на Родопите на 13 юли от 21,30 ч., с цел да извърши най-големите си шлагери и това ще е първият в кариерата ѝ концерт на поляна.



За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!
Източник: debati.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР