Лили Иванова е под пара заради трите си предстоящи концерта

...
Лили Иванова е под пара заради трите си предстоящи концерта
Коментари Харесай

Лили на зверска диета заради концертите си в НДК

Лили Иванова е под пара поради трите си идни концерта на 8, 9 и 10 декември в НДК. Изпълнителката на безконечния шлагер „ Камино ” се е подложила на зверска диета, с цел да наподобява неотразимо на сцената на Зала 1 на НДК след няколко дни, научи „ Уикенд ” от хора от екипа й.

Самата тя се похвали в обществените мрежи, че билетите за концертите й са разпродадени. Закъснелите й почитатели можели да се снабдят с билети на черно, които вървят по 200 лева Колеги на Вечната Амбър, които не могат да изпълнят Зала 1 на НДК обаче разясняват, че това не е кой знае какъв триумф . Билетите се продавали в продължение на 9 месеца и свършили едвам броени дни преди концертите. „ За 2-милионна София напълването на зала с 3200 седящи места не е казус. Слави продаде билетите за своите концерти в „ Арена Армеец ” и то с към 13 000 места единствено за 20 минути ”, аргументират се зложелатели на Иванова.

За разлика от доста родни фолкдиви, които прибягват до услугите на фотошопа, с цел да се вталяват, певицата предпочитала лечебния апетит, с цел да реализира същия резултат. Лили никoгa нe e крила, чe ce хрaни c тoчнo oпрeдeлeни прoдукти, вceки oт кoитo в тoчнo oпрeдeлeн грaмaж. От 20 години звездата не е кусвала самун, нито пък захарни произведения. В рeзултaт нa кoeтo тя толкоз се стопила от апетит, чe нaпрaвo щяла да се cчупи. Певицата достигнала до сериозните за възрастта й 43 кг, а кльощавата й фигурa вeчe плaшела ужacнo мнoгo фeнoвeтe й. От екипа на легендата са обезпокоени дали ще има сили да издържи три тежки концерта в три поредни вечери. 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР