Лили Иванова е отклонила покана да пее тази събота на

...
Лили Иванова е отклонила покана да пее тази събота на
Коментари Харесай

Болест покоси Лили Иванова. Ковид-19 ли е виновникът?

Лили Иванова е отклонила покана да пее тази събота на фирмено празненство макар оферти хонорар от 60 000 лв.. Първоначално кралицата на естрадната музика е била склонила, само че в следствие е уведомила домакините, че няма да може да взе участие.

Подобен вид отвод е нетипичен за певицата, която е известна със прецизното съблюдаване на всяко свое заричане, с желязната си дисциплинираност и отговорност към всеки стихотворец от нея ангажимент. Причината за неизпълнението на контракта от нейна страна е "здравословно неразположение ", пишат ог Lupa.bg.



Човек от екипа на именитата изпълнителка се е обадил в петък вечер на компанията, заела певицата, с цел да уведоми, че Лили няма физическа опция да се яви. Той звучал много обезпокоен и уведомил, че капарото, което било половината от внушителния хонорар в размер на 60 000 лв. с Данък добавена стойност, изрично ще бъде върнато до дни в банковата сметка на сдружението.

Мениджърът допълнил, че Лили не е добре здравословно и не е в положение да пее. На въпросите на уредниците какво ѝ е, той отвърнал, че не може да даде подробна информация.

Анонимен източник, непосредствен до Лили Иванова, твърди пред изданието, че тя се е заразила с Ковид-19. Певицата е усетила неразположние в четвъртък вечерта, а изработен ден по-късно тест удостоверил диагнозата. Състоянието ѝ е положително и не изисква хоспитализация, само че 83-годишната легенда трябвало да си почива интензивно. Дали изпълнителката е с сложена трета доза ваксина не излиза наяве.

Припомняме, че сега звездата на естрадата е на огромно турне в цялата страна, което е много изтощително. Следващият концерт е очакван за 15 юни във Враца.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР