Лили Иванова е невероятна не само с уникалния си глас

...
Лили Иванова е невероятна не само с уникалния си глас
Коментари Харесай

Лили Иванова разкри рецептата на домашния си елексир, с който поддържа перфектно здраве. Родната прима знае как да бъде здрава

Лили Иванова е невероятна освен с неповторимия си глас и незабравимите си песни
Голямата Лили Иванова продължава да ни учудва с невероятната си сила. И със стройната си фигура. Самата тя постоянно е признавала, че се усеща необикновено за годините си, които по никакъв начин не я плашат. И повода е домашния балсам, който е неизменимото й лекарство години наред.
Певицата се доверява единствено на него, поради което болест, вируси, грип, настинки и всевъзможни други заболявания не я ловят. Според нея това е най-мощното средство на света и то е медът.

„ Повече от 17-18 години медът е моя най-хубав другар. Не минава ден, без да си хапна мед. Дори и да пресилвам не е проблем, тъй като друго сладко не хапвам. Не ми се отразява на фигурата, а здравето ми е бетон. Разбира се, постоянно виждам медът да е същински ”, признава примата на родната сцена.
Всеки ден Лили Иванова стартира деня с чаша топла вода, в която има изстискан сока на половин лимон. След към половин час си хапва по лъжица-две от меда. И не от години не знае какво са това медикаменти, нито антибиотици.

Пролет и есен тя прави в допълнение лекарство, с което укрепва имунната си система. Тогава към буркана с мед прибавя към 200 г пчелен прашец и 5-10 г пчелно млечице. Задължително го обърква с с дървена лъжица до цялостното хомогенизиране и го оставя надалеч от директната слънчева светлина.
Всеки ден, заран и по здрач взима по една супена лъжица. Човек изяде ли подобен буркан, болест няма да го лови цяла зима, безапелационна е Лили Иванова.

Изпълнителката на „ Ветрове ” съблюдава и друго златно предписание. Яденето за деня разделя на порции, които са с размера на дланта й.
„ Закон за мене да ставам от масата малко гладна. Както и да се храня единствено с пълноценни храни. Ти избираш, дали да се натъпчеш стомаха си или избираш пълноценния живот ”, безапелационна е звездата.
Инфо: www.kliuki.bg

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР