Лили Иванова е известна със своя перфекционизъм и пределна педантичност

...
Лили Иванова е известна със своя перфекционизъм и пределна педантичност
Коментари Харесай

Шокираща новина! Това наистина ли е Лили Иванова СНИМКИ

Лили Иванова е известна със своя перфекционизъм и пределна придирчивост освен на сцената, само че и във връзка с живота си и персоналните си привички в него.

Примата на родната известна музика в никакъв случай не е криела, че се храни с тъкмо избрани артикули, всеки от които в тъкмо избран грамаж. В резултат на което изпълнителката на емблематичните шлагери „ Детелини ” и „ Щурче ” към този момент е толкоз слаба, че напряко ще се счупи.



Лили е заковала кантара, на който се качва всекидневно, на 43 кг, настояват хора, близки до нея, само че и с невъоръжено око същото излиза наяве от концертите на примата.

За разлика от доста родни фолкдиви, които прибягват до услугите на фотошопа, с цел да се вталяват, певицата избира лечебния апетит, с цел да реализира същия резултат.

„ Ям всичко, само че хапвам умерено. Моят избор е това - да наподобявам по-слаба. При мен проблем не са килограмите, а грамовете.

Тегля се всеки ден и най-вече да се изтърва до 200 г, най-много 300, и незабавно на идващия ден или на по-следващия към този момент съм си моите 43 кг. ”, описа преди време за спартанския си режим на хранене звездата.



Не бива да забравяме, че с изключение на да внимава какво поставя в устата си, Лили Иванова наложително спи по 12-13 часа дневно, тъй като сънят е доста значим за нея.

Любопитна детайлност е, че когато й следва концерт, тя не поставя даже залък в устата си, с цел да е в по-добра кондиция на сцената. Може да си разреши само 1-2 белтъка, написа show.blitz.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР