Лили Иванова е изпаднала в шок от вестта, че кучето

...
Лили Иванова е изпаднала в шок от вестта, че кучето
Коментари Харесай

Лили Иванова е в шок след ужасна случка

Лили Иванова е изпаднала в потрес от вестта, че кучето на нейната обичана, въпреки и към този момент някогашна, икономка Мария е било убито преди няколко дни. За случая " България Днес " научи от самата господарка на животното.

70-годишната Мария напусна преди няколко месеца дома на поп иконата на столичната улица " Оборище " 33 не по своя воля, макар че Лили я увещавала до последно да остане при нея. Смъртта на мъжа на Мария и грижата за внуците принуждават икономката на певицата да се засели в къщата на починалия си брачен партньор в софийското село Яна. За да се защищити от честите нападения на крадци, Мария се подрежда с бялото куче Шаро, което вардело зорко огромния двор, написа " България през днешния ден ".

Шаро се справял чудесно със отговорностите си до една заран преди няколко дни, когато стопанката му го разкрила в мъка. Макар и паникьосана, Мария съумяла да повика комшии на помощ, с цел да откарат кучето до най-близкия ветеринарен кабинет, само че още преди да го качат в колата, Шаро умрял. Малко преди този момент животното повърнало храна, в която имало карфици.

Бившата икономка на примата се поболяла от тъга по домашния си любим, само че намерила сили да вдигне телефона и да опише през сълзи на Лили за убийството. Изпълнителката на " Ветрове " толкоз се разстроила от мъчителната гибел на Шаро, че едвам довършила диалога.

" Лили е доста привързана към Мария, която я завоюва вечно със своята преданост, деятелност и лоялност. Много ѝ помагаше през годините, а Мария постоянно ѝ оставаше вярна. В дома на Лили я докара още преди години нейната сестра Магда, която е била колежка на Мария в дома за възрастни хора в столичния квартал " Дървеница ".

А пък Лили е пословична с любовта си към домашните любимци! Дълго време не можеше да прежали бялото си пуделче Топси. Едва неотдавна си взе друго кученце и го обожава ", описват хора от близкото обграждане на звездата.

Певицата дала обещание на ексикономката си цялостно подпомагане убийците на кучето ѝ да бъдат открити и осъдени.

Мария предполагала, че Шаро е бил убит по този непосилен метод от локални апаши. За тях той е бил спънка в " занаята " им, тъй като с джавкам си предупреждавал стопаните и на прилежащите къщи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР