Лили Иванова е била ВИП гост на хотела на бившия

...
Лили Иванова е била ВИП гост на хотела на бившия
Коментари Харесай

Лили Иванова - специален гост в хотела на президента Първанов

Лили Иванова е била ВИП посетител на хотела на някогашния президент Георги Първанов преди броени дни.

Примата се възползвала от свободното време сред концертите от националното й турне, с цел да се презареди със спа преживяване в 5-звездния комплекс, намиращ се в Кюстендил. Луксозният хотел " Стримон Гар- дън " е благосъстоятелност на по-малкия от двамата синове на някогашния държавен глава — Ивайло Първанов. Целият екип бил впрегнат да провежда допустимо най-хубавото посрещане на грандамата на родната сцена.

Лили била настанена във ВИП мезонет със лична масажна вана, в който нощувката е над 300 лв., разкриват осведомени. Естрадната звезда, която е извънредно придирчива и рядко посещава хотели в България, избрала комплекса на Първанов поради първокласното обслужване, само че и поради лековитата минерална вода и оздравителни процедури, които се оферират на клиентите там.

В спа менюто на хотела има повече от 100 разнообразни лечения - всевъзможни разтривки, физиотерапии, лекувания с луга, инхалации, апаратни процедури и какво ли още не. Повечето са с времетраене към 30-40 минути, а цените стартират от 30 лв.. В ценоразписа на хотела участва даже измерването на кръвно налягане, което не е гратис за гостите, а за него се заплащат 5 лв..

Лили избрала няколко процедури по съвет на екипа от медицински експерти, които работят в комплекса. Тя се възползвапа от лечебната минерална вода, както и лугата. Поглезила се и с някои разкрасителни операции. Според осведомени в Кюстендил тя отишла, с цел да усъвършенства положението на костите и ставите си.

Гонещата 90 години певица наподобява забележително бодра и в отлична форма за възрастта си, само че професионализмът й не й разрешавал да признава обществено, че и тя като всички естествени хора имала здравословни проблеми.

Че Лили е закъсала съществено с опорно- двигателната система, се заприказва още преди повече от 10 години. Тогава близки до примата споделиха в медиите, че тя развила постоянно срещания при хората в преклонна възраст ревматизъм. От тогава естрадната звезда полагала постоянни грижи и постоянно посещавала балнеохотели тайно, с цел да се лекува. 3а разлика от много възрастни звезди у нас, които също имат сходни болежки, само че се възползват от безплатните санаториуми на Национален осигурителен институт, Лили може да си разреши да си прави скъпи процедури и в най-елитните хотели в страната.

Като признателност за невероятното отношение, което срещнала в комплекса на Първанов, певицата подарила на шефа своя картичка с персонален подпис, пише " Ретро ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР