Лили Алън се завърна в общественото полезрение през лятото на

...
Лили Алън се завърна в общественото полезрение през лятото на
Коментари Харесай

От наркотиците и пиенето до пълно семейно щастие

Лили Алън се завърна в публичното полезрение през лятото на 2020 година, когато показва страхотна форма по плажовете на Италия, разгласи, че е спряла алкохола, а няколко месеца по-късно се омъжи.

Преди няколко дни 35-годишната певица взе участие в английския подкаст, в който показа детайлности за битката си с алкохолизма и опиатите.

Тя споделя, че е почнала да пие като ученичка, с цел да печели вниманието на близките. " Исках да ме харесват и почитат, само че даже и тогава не ми се получаваше. Като че ли околните ми даже ме гледаха с някакъв тип оскърбление. "

На 24 години тя се омъжва за първия си брачен партньор Сам Купър, от който има две дъщери - 9-годишната Етел и 8-годишната Марни. " Тежах 88 кг и не се усещах като звезда. Започнах да взимам адерал, с цел да отслабна ", я цитират в People.

Алън споделя, че откакто към този момент е привикнала с най-различни типове опиати тя взе участие в турнето на Майли Сайръс Bangerz, където тотално се отдава на всичките си зависимости, изневерява на брачна половинка си и всичко това е повода за развода им.

С обява в Instagram през юли 2020 година тя отбелязва, че към този момент от една година е трезва. " Чувствам се толкоз отговорна пред децата си, че съм ги пренебрегвала през първите години от живота им. Сега имаме страхотни връзки. "

Алън споделя пред The Recovery, че с сегашния си брачен партньор Дейвид Харбър имат " щастливи и здравословни " връзки. И че възнамеряват по какъв начин да прекарват дружно остатъка от живота си - какво по-хубаво от това!
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР