Лил спечели много важна победа, надделявайки над Севиля с 2:1

...
Лил спечели много важна победа, надделявайки над Севиля с 2:1
Коментари Харесай

Лил прати Севиял на дъното

Лил завоюва доста значима победа, надделявайки над Севиля с 2:1 като посетител в мач от Група G. Домакините поведоха с гол на Лукас Окампос при започване на първото полувреме, само че Джонатан Дейвид изравни в края на първото полувреме, а Нанитамо Иконе донесе триумфа с гол при започване на втората част.

Андалусийците стартираха доста нападателно и в първите минути на дуела голови благоприятни условия имаха Лукас Окампос и Рафа Мир, само че двамата не съумяха да преодолеят Иво Гърбич.

В 15-ата минута разумното се случи и Севиля откри резултата. Лукас Окампос бе на точното и засече отбитата топка в мрежата на френския първенец.

Постепенно Лил изравни играта и притисна противника си, само че в 34-ата минута Боно избави изстрел на Джонатан Бамба.

Пет минути преди края на първото полувреме гостите получиха правото да изпълнят дузпа, откакто Джонатан Бамба падна в наказателното поле и след обзор на обстановката с ВАР основния арбитър Ищван Ковач уточни бялата точка. Зад топката застана пострадалият и с изстрел в долния десен ъгъл.

Лил направи цялостен поврат при започване на втората част, когато в 51-ата минута Нанитамо Иконе засече от близко и осъществя в мрежата на Боно.

До края на дуела на терена имаше доста нерви, за което говореха над десетте жълти картона. С успеха Лил се изкачи на второто място с актив от пет точки, с две по-малко от Ред Бул Залцбург. От своя страна Севиля е на последната позиция с три.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР