Лил извади нападателя Мохамед Байо от първия тим и го

...
Лил извади нападателя Мохамед Байо от първия тим и го
Коментари Харесай

Лил със сурово наказание за нападател

Лил извади нападателя Мохамед Байо от първия отбор и го санкции със 75 000 евро, откакто офанзивният футболист бе видян да купонясва в нощта преди тежката загуба от Пари Сен Жермен през уикенда.

„ Кучетата “ закупиха национала на Гвинея от Клермон за над 12 млн. евро през юли. Той започва в първите два мача на тима в Лига 1, победа и загуба, без да вкара гол. Преди конфликта с водача в класирането ПСЖ в неделя се появиха фотоси в обществените мрежи на 24-годишния състезател в нощен клуб в Лил във вечерта преди разгрома. Старши треньорът Пауло Фонсека не остави Байо даже на аварийна пейка при провалянето от първенците с 1:7 и в този момент той ще тренира с втория тим на отбора, който се подвизава в петото равнище на френския футбол.

„ Това е липсва на почитание към клуба, липса на почитание за треньорския щаб и за нашите последователи. Бяхме доста ядосани от случилото се с треньора, даже гневни, по отношение на това държание, което за нас не може да бъде толерирано “, показа клубният президент Оливие Летан.

Това не е първото нарушение на Байо, като през април той получи двумесечна условна присъда от съд в Клермон за „ шофиране в нетрезво положение “ и „ неволни телесни повреди “.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР