Лил и ПСЖ завършиха 1:1 в драматичен мач от френската

...
Лил и ПСЖ завършиха 1:1 в драматичен мач от френската
Коментари Харесай

Лил препъна ПСЖ в края за 1:1 в дербито

Лил и ПСЖ приключиха 1:1 в трагичен мач от френската Лига 1. Килиан Мбапе означи от дузпа в 65-ата минута за 1:0, а надълбоко в добавеното време Лил изравни посредством Джонатан Дейвид.

В 15-ата минута домакините бяха покрай това да отбележат гол. Едон Жегова си освободи пространство и стреля към вратата, само че топката мина около вратата на гостите.

Минута по-късно още веднъж Жегова сътвори голова обстановка, само че още веднъж пропусна.
В 21-ата минута гостите от Париж бяха покрай гола. Осман Дембеле пое топката в празното пространство и я прати към вратата, само че не уцели.

В 64-ата минута реферът отсъди дузпа за ПСЖ. Бафоде Диаките събори футболист на ПСЖ в наказателното поле, а 11-метровият удар бе безапелационен. Зад топката застана Килиан Мбапе и не сбърка – 0:1.

В 72-ата минута Лил вкара топката в мрежата на ПСЖ, само че голът не бе зачетен поради засада.

Във втората минута на продължението Анау Тенас направи ужасно избавяне, откакто Джонатан Дейвид излезе самичък против него, само че не съумя да го преодолее.Лил стигна до изравняването в 4-ата минута на продължението. Гостите направиха груба неточност при изнасянето на топката. Тя попадна у Унас, който стреля от границата на наказателното поле, Тенас съумя да избие по акробатичен метод, само че Джонатан Дейвид с глава означи за 1:1.

 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР