Lidl разширява складовата си база в Равно поле с нови

...
Lidl разширява складовата си база в Равно поле с нови
Коментари Харесай

Lidl разширява складовата си база в Равно поле

Lidl уголемява складовата си база в Равно поле с нови 16 000 кв. м. Така общата застроена повърхност на този логистичен център към този момент доближава 53 000 кв.м.Разширението на складовата база следва устойчивата агресия на Lidl и възходящият брой магазини на компанията. Наскоро веригата разгласи, че през идващите месеци следва да открие нови обекти в Шумен, Хасково, Пловдив, София и за първи път - в Ботевград.

„ По-големият потенциал на логистичната ни база е натурален резултат от това наше развиване. Направената инвестиция значи още по-ефективни и усъвършенствани процеси, а това от своя страна, обезпечена прохлада на оптимални цени всеки ден. Това е и задължението, който сме поели пред нашите клиенти и който постоянно сме спазвали и ще продължим да съблюдаваме ", разяснява Милена Драгийска, основен изпълнителен шеф.

Като част от разширението са построени 47 нови рампи, с което общият им брой става 163. Това значи, че при цялостен потенциал общият брой камиони, които ще минават на ден през складовата база, ще доближава 225. Измерено в палета стока, броя става още по-внушителна - на ден в склада ще могат да се обработват 5500 палета.

Логистичният център в с. Равно поле е първата складова база на веригата в България, издигната през 2009 година Втората си логистична база компанията открива през 2017 година в с. Кабиле, Ямбол. Нейната застроена повърхност е 50 630 кв.м, а броят разтоварни рампи е 121.

За Лидл България

Lidl е най-голямата верига магазини за хранителни артикули в Европа. Част e от немската Schwarz Gruppe и участва в 31 страни. В България Lidl започва своята активност през 2010 година Днес компанията има 111 магазина в 50 града и над 3700 чиновници. Предимствата на характерния бизнес модел, необятната гама артикули с оптимално съответствие качество-цена и въвеждането на редица новаторски практики и модели, постановиха Lidl в България като смарт дискаунтър, предлагащ високо качество на добра цена, и компания, която подхожда почтено, отговорно, с мисъл и грижа за своите клиенти, чиновници и сътрудници.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР