Lidl продължава да намалява цените на продукти от асортимента си

...
Lidl продължава да намалява цените на продукти от асортимента си
Коментари Харесай

Сирене и кашкавал от краве мляко са сред намалените продукти в Lidl тази седмица

Lidl продължава да понижава цените на артикули от асортимента си като част от дълготрайната акция на веригата за още по-изгодно извършване на покупки. Тази седмица измежду продуктите с понижение са сирене и кашкавал от краве мляко, броколи, бекон за готвене, брецел, пица Маргарита XXL и пица на пещ Специале XXL.

За всички консуматори на Lidl Plus има 15% спомагателна отстъпка върху част от към този момент понижените артикули. За интервала 9-15 октомври клиентите, които употребяват мобилното приложение, могат да се възползват от по-изгодни цени за прясно изпечен кроасан с нуга заряд и лешникова паста от „ Фурната на Lidl ", обичайно бяло сирене в салмура Pilos и кашкавал от краве мляко единствено за 4,69 лева

Наред с дейната акция и преференциалните предложения на мобилното приложение, всяка седмица Lidl предлага десетки артикули с високо качество и преференциална „ Lidl цена " и понижения от 20 до 50%. Така компанията оказва помощ на своите клиенти да усъвършенстват разноските си и да възнамеряват дейно фамилния бюджет.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР