Lidl предизвиква своите клиенти да се насладят на всяко едно

...
Lidl предизвиква своите клиенти да се насладят на всяко едно
Коментари Харесай

Lidl те предизвиква да усетиш вкуса на подправките по друг начин

Lidl провокира своите клиенти да се насладят на всяко едно ядене, като опознаят силата на подправките и опциите, които откриват те пред кулинарите. Богато многообразие от свежи сезонни подправки в саксия към този момент могат да бъдат открити в магазините на веригата. Необичайното им съчетание води до реализиране на впечатляващи крайни резултати на трапезата.

Като незаменима част от родната кулинария подправките имат своето почтено място в кухнята на всяка стопанка. Най-хубавото е, когато са пресни и свежо откъснати. Доста постоянно дадена фалшификация се асоциира единствено с един тип манджа. Lidl се осмели да промени този факт, като ни демонстрира, че приложението на другите подправки е по-богато, в сравнение с сме привикнали - босилекът е освен за песто, не слагаме розмарин единствено в ястията с картофи, а ментата, макар че постоянно използваме за обичаните коктейли, в действителност има още редица приложения в кухнята.

Блогърът и инфлуенсър Истислава Митева се включи в предизвикването на Lidl да покаже, че всеки може да се въодушеви и да опитва вкъщи. Тя показа няколко забавни предписания, за които черпи ентусиазъм от онлайн пространството и в които прибавя своя лична щипка уникалност. Креативната дама демонстрира, че босилекът има толкоз доста приложения. С лекост тя забърква вкусни мъфини с босилек, по-късно го прибавя в обичания си шоколадов тарт, а за вечерите, в които желае да се наслаждения на лятото си, подготвя освежаващи коктейли, още веднъж с босилекови нотки. Не на последно място той се оказва незаменима част от свежата салата от леща, рукола, авокадо и йогурт сос, която Истислава обича да подготвя, когато желае нещо бързо и вкусно.

Повече за подправките в Lidl можете да откриете на на компанията, а с приложението Lidl Plus се наслаждавате на отстъпки за определени артикули, планирате менюто за дома, вършиме лист за обичаните си предписания и получавате толкоз доста на едно място.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР