Lidl подготвя още по-незабравим 15-ти септември за всички “Свежари в

...
Lidl подготвя още по-незабравим 15-ти септември за всички “Свежари в
Коментари Харесай

Лидл България предлага огромен избор от неустоими предложения за първия учебен ден

Lidl приготвя още по-незабравим 15-ти септември за всички “Свежари в час ”, каквото е мотото на тазгодишната Back То School акция на веригата. Родителите могат умерено да приготвят своите деца в учебна и предучилищна възраст с неустоимите оферти на Lidl, които ще задоволят всички техни потребности - от писалка до глобус и разнообразни просветителни игри.

Подготовката за първия звънец става лесна и комфортна, тъй като на едно място клиентите могат да открият всичко належащо за ученика и освен да изпълнят ученическата раница, само че и да избират от редица качествени артикули, които да влязат в приложимост както в клас, по този начин и вкъщи. Тетрадки в разнообразни размери и формати, принадлежности за писане, комфортни и съвременни раници ще зарадват дребни и огромни свежари. Новият дрешник за сезона също ще бъде зареден със свежи попълнения като спортни панталони и блузи от личната марка на веригата Pepperts в разнообразни цветове и размери.

Независимо къде и по какъв начин ще се организират занятията на децата, от Lidl сме помислили за тяхното улеснение с атрактивни занимателни книжки и шаблони за изобразяване за най-малките възпитаници до принадлежности за бюро, 3D училищен несесери, двустранни флумастери, цифров пад, магическа изтриваща писалка и просветителни игри за броене, за по-големите. Разнообразните артикули за всички свежари в час към този момент са налични в магазините на Лидл България.

Повече информация за настоящите и идни специфични оферти на Lidl за учебно заведение и детската градина, можете да видите на.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР