Lidl и Coca-Cola ще дадат старт на най-мащабното грил турне

...
Lidl и Coca-Cola ще дадат старт на най-мащабното грил турне
Коментари Харесай

Най-мащабното грил турне на Coca-Cola и Lidl стартира тази неделя в Стара Загора

Lidl и Coca-Cola ще дадат старт на най-мащабното грил турне тази неделя в Стара Загора. Всички поданици и посетители на града на липите ще могат да посетят особено построената зона в парк Алана, където от 10:00 ч. до 22:00 ч. в неделния ден ще имат опция да се включат в общата самодейност под наслов „ Да споделим грила! “ и да.отпразнуват дружно скъпото време, прекарано измежду семейство и другари, с вкусна и качествена храна, освежаващи питиета и доста занимания и изненади. Като част от самодейността началник Манчев и началник Шишков ще търсят най‑добрия грил занаятчия в града, предизвиквайки най-умелите кулинари да премерят сили в Националния шампионат по състезателен грил и да се преборят за купата „ Грил занаятчия на България ”.

Желаещите да премерят сили в районната подготовка от Националния шампионат по състезателен грил в Стара Загора би трябвало да се записват на grillmaistor.bg до петък, а в събота да подготвят свое кулинарно прелъщение и след 12:00 ч. да го показват пред членове на журито на шампионата. Предварителният стадий ще се организира в хотел Верея, където всички кандидат-майстори ще би трябвало да донесат своите кулинарни творби и да показват грил умения пред началник Манчев и началник Шишков. Двамата кулинарни специалисти ще дефинират четирима районни финалисти, които ще премерят сили в пряк грил дуел в неделя и ще дефинират кандидата от Стара Загора за огромния край в София.

Организаторите са планували разнообразни атракциони за деца и възрастни, грил демонстрации с водещите кулинарни блогъри Сандра Алексиева и Даниела Колева, както и вълнуващ летен концерт на група АКАГА. Посетителите на събитието ще могат да опитат от особено създаденото меню, приготвено от умели майстори на грила, само че в това време, всички искащи ще могат сами да си подготвят бургери, стекове, ребра или да импровизират с разнообразни качествени артикули.

Следващото събитие ще се организира на 30 юли в Русе, самодейностите във Варна, Бургас и Пловдив ще са през август, а кулминационната точка на турнето, както и финалът на Националния шампионат по състезателен грил, ще се проведат при започване на септември в София. Наред с майсторски квалифициран грил и свежи питиета, уредниците от Lidl и Coca-Cola приготвят за всички гости също по този начин доста занимания, изненади и незабравими страсти за дребни и огромни.

Чрез самодейностите „ Да споделим грила ” Coca-Cola и Lidl сплотяват старания, с цел да дарят благополучие в споделените мигове, прекарани със семейство и да дадат опция на от ден на ден хора да прекарат пълноценни моменти с близки и другари, споделяйки занимателни моменти и вкусна и качествена храна и питиета.

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР