Лидл България ще осигури хранителните продукти за подкрепителните пунктове по

...
Лидл България ще осигури хранителните продукти за подкрепителните пунктове по
Коментари Харесай

Над 760 колоездачи в L’Etape Bulgaria by Tour de France презареждат с продукти от Lidl

Лидл България ще обезпечи питателните артикули за подкрепителните пунктове по време на първото издание на L`Etape Bulgaria by Tour de France. Партньорството е разумно продължение на ангажиментa на компанията в интернационален проект за поддръжка на колоезденето. През юни Lidl публично разгласи спонсорството си за тима Lidl-Treck, лицензиран за надпреварите от Световно състезание по колоездене на Международния колоездачен съюз (UCI WorldTour).

Спортното предизвикателство L’Étape du Tour в България ще се организира тази неделя, 30 юли, във Велинград. Партньорството на Лидл България за това съревнование е още едно удостоверение за напъните на компанията в поддръжка на спорта, дейния и здравословен метод на живот. Осигуряването на продуктите за подкрепителните пунктове е израз на увереността на Lidl, че достъпът до свежи и здравословни артикули дава опция на състезателите да осъществят най-хубавото си показване.

Над 760 фенове колоездачи от 21 страни ще започват в първото издание на L’Etape Bulgaria by Tour de France тази неделя. Надпреварата включва две дистанции – 100 км и 57 км, и обезпечават красиво и разнообразно трасе в Западните Родопи, което доближава до 1700 м надморска височина.

 

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР