Лидл България откри 116-ия си магазин в страната на емблематична

...
Лидл България откри 116-ия си магазин в страната на емблематична
Коментари Харесай

Lidl отвори първия си нов магазин за годината в София

Лидл България откри 116-ия си магазин в страната на емблематична локация в столицата – директно преди Лъвов мост. Това е 35-ият Lidl в София и е част от дълготрайната тактика на веригата да е оптимално покрай потребителите си – с качествени артикули на налични цени за трапезата и дома бързо, елементарно и комфортно.

Новият Lidl на бул. Мария Луиза No 58 е ултрамодерен - с последно потомство електронни ценови табели, отвесни хладилни витрини с плъзгащи се порти и LED осветяване, които вършат ориентирането на клиентите на повърхност от близо 900 кв. м. елементарно и комфортно. В отговор на изменящите се привички на потребителите, обектът има и три каси на самообслужване, в допълнение към четирите двойни каси - за още по-бързо извършване на покупки на жителите в центъра на столицата.

Атрактивната изненада във връзка откриването ще е звездното наличие на тандема Павел Колев и Ицака. Те ще влязат в ролята на Lidl консултанти и ще пазарят дружно с клиентите. Дуото ще им оказва помощ да избират измежду преференциалните оферти в магазина и да пробват от качествените и свежи артикули от личните марки на веригата. За първите гости по традиция имаше и доста дарове, игри и специфични оферти.

Атрактивни отстъпки на определени артикули чакат и всички клиенти, които пазарят в новия магазин в интервала 27 февруари - 5 март. Повече информация за акцията има на:.

През цялата 2023 година компанията ще продължава устойчивото разгръщане на комерсиалната си мрежа. Чрез новите комфортни местоположения веригата цели да обезпечи на своите клиенти още повече благоприятни условия за извършване на покупки от деликатно селекциониран подбор и присъщото за Lidl оптимално съответствие качество-цена и да се затвърди като обичан избор на своите клиенти както за ежедневното, по този начин и за седмичното фамилно извършване на покупки.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР