Лидия Кръстева е новият Head of Property Management Bulgaria в

...
Лидия Кръстева е новият Head of Property Management Bulgaria в
Коментари Харесай

Лидия Кръстева се присъедини към Ceres Management Services

Лидия Кръстева е новият Head of Property Management Bulgaria в Ceres Management Services, дъщерна компания на Revetas Capital.
В новата си роля, госпожа Кръстева е отпред на пропърти мениджмънта и развиването на Park Center Sofia, Sofia Airport Center (SAC) и MHQ. Част от целите й е и разширението на бизнеса у нас.
Преди да се причисли към Ceres, Лилия има 15-годишен професионален опит. Била е част от управлението на огромни интернационалните компании – Strabag AG, Raiffeisen evolution, S Immo AG и нейните лични компании - Facility Management & Services и Project Development Management.
Като шеф на тези юридически лица, Лилия Кръстева взе участие интензивно в ръководството и развиването на огромни планове. Част от тях са: жилищен комплекс Sofia Sky, дивелъпмънт етапа на The Mall, офисите на Serdika Center; пропърти мениджмънт на офис постройката „ Доверие “ и на централния офис на „ Кока-Кола “ в България; както и още редица планове, за които Лилия и екипите й са изпълнявали разнообразни услуги: планиране, развиване, градеж, строителен контрол, ръководство на парцели и уреди и други
Лилия Кръстева има магистърска степен по политология и магистърска степен по бизнес администрация от Софийски университет. Тя владее британски, немски и съветски и има знания по френски и италиански език.
Ceres Management Services е изцяло интегрирана компания за ръководство на недвижими парцели с офиси в България, Полша, Чехия и Румъния. От 2014 година Ceres извършва ръководство на собствеността, строителството и разнообразни планове в седем страни от Централна и Източна Европа, които имат портфолио от здания над 370 000 кв. м. повърхност.

Ceres е основана от Revetas Capital, като част от цялостния им стратегически проект за основаване на организация за недвижими парцели, която дава услуги за ръководство на качеството на парцелите.

Ceres има неповторимо know-how на пазара на недвижими парцели в Европа, като това дължи на висококвалифицирани експерти с над 10 години опит в промишлеността.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР