Лидия и Наско Колев са най-горещата известна двойка у нас,

...
Лидия и Наско Колев са най-горещата известна двойка у нас,
Коментари Харесай

Лидия се закани: Има ли компромиси, не е любов!

Лидия и Наско Колев са най-горещата известна двойка у нас, макар че публично не са оповестили новината. Но то при такива доказателства, няма и потребност! 

И до момента в който за предходните връзки на рапъра знаем по нещо, то за отношението на Лидия към любовта нямахме никаква визия. Е, певицата разкри мъничко от това, на което ържи най-вече в една връзка.

Виж още: Какво се случва?! Новият на Джулката ѝ подари бебешки дрешки за ЧРД

Това се случи в Instagram, където почитатели я попитаха на кое е най-важното нещо за нея в любовта. " Да ти покаже хубостта на това да даваш да оцвети света ти в розово ", поетично приказва Лидия. 

Певицата е безапелационна, че за нея любовта не би трябвало да изисква взаимни отстъпки. " Ако толкоз се напъваш да приемеш нещо, което не ти харесва, може би не е твоето нещо " философства Лидия. 

Виж още: Какво се случва?! Новият на Джулката ѝ подари бебешки дрешки за ЧРД

Впечатление прави, че точно на въпроса за любовта Лидия е отделила най-вече време, с цел да отговори. Иначе Лидия дава отговор на въпроси, свързани с щастието, музиката, обичани парфюми и тн. Въпреки че сме уверени, че е питана нееднократно от почитателите си за Наско Колев, тя не обелва и дума за него. 

Изображение: https://www.instagram.com/lidia_alpha/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР