Лидия Ганева от Пловдив е финалист в шоуто “Гласът на

...
Лидия Ганева от Пловдив е финалист в шоуто “Гласът на
Коментари Харесай

Пловдив може да има своя голям победител в Гласът на България

Лидия Ганева от Пловдив е финалист в шоуто “Гласът на България ", което ще бъде излъчено тази неделя. Младата пловдивчанка ще се бори за победа в музикалната конкуренция и ще пази достойнството на града под тепетата против артисти от София, Добрич и Варна. Всички, които желаят да я поддържат, могат да гледат финала онлайн по бТВ от 20:00 часа на 12-и декември и да изпратят своя глас за нея. По време на шоуто всеки фен ще може да гласоподава за гордостта на града с до 40 SMS-а от един телефон.

Певицата от Пловдив е един от огромните любимци за победа във формата и ще се изправи против участници от София, Добрич и Варна, които също получат огромна поддръжка от своите съграждани.

Сред пловдивските спечелили в музикални риалитита са групата “4 Magic ", които завоюваха Х Фактор през 2017 година.

Лидия стана известна с присъединяване си на Детска Евровизия 2016 в Малта, а от близо две години живее и твори във Финландия. Тя постоянно се връща в Пловдив, където споделя, че се усеща най-добре. Пловдивчанката получи доста похвали от почитатели на “Гласът на България " от целия свят, които я дефинират като един от най-хубавите гласове, идващи от страната ни.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР